mynewspapers.net

Italienska stilar av invändig belysning

Italienska stilar av invändig belysning


Italiensk belysning finns allt från rustik toskansk till ultra moderna Muranoglas. Italiensk belysning stilar påverkas av den italienska renässansen som Art déco-perioden. Ön Murano har bidragit genomarbetad belysning glasbitarna värdig ett museum. Med sådana ett brett spektrum av stilar att välja på, passar italiensk belysning bra i nästan alla inredningar.

Toskansk rustik

För en avslappnad atmosfär i ditt hem, lägga till toskanska-influerade belysning. Med omfattande användning av smidesjärn, toskanska belysning lägger till en rustik stil som fungerar bra med antikviteter, trägolv, terrakotta och färgglada sängkläder. Kristallkronor tillverkade av svart smidesjärn skapa en ståtlig brännpunkt över ett matsalsbord. Smidesjärn lampetter fungera som subtila stämningsskapande belysning längs mörka korridorer eller infällda hörn. Gold toskanska fixturer är nyttigt samt att lägga till en antydan av glans i en annars helt avslappnad designerstil.

Murano glas

För en riktig modern look är Murano glas belysning fixturer oöverträffad. Ofta en-av-en-slag bitar, Muranoglas skapar en ren, modern känsla att designa. Med en mångfald av färger och sorter, Murano konstglas belysning sträcker sig från utarbeta ljuskrona och tak fixturer till enkel sida bordslampor och snygg accent ljus. Muranoglas är gjord med traditionella glasblåsning metoder, med glas och guld pulver för att skapa enskilda konstverk.

Samtida

Foscarini är en framstående formgivare av samtida italiensk belysning. Hög grad påverkas av metall och eleganta linjer, använder Forscarini också glas, trä, aluminium, textured glas och Kevlar. Starka, rena linjer med många geometriska former framträdande plats i dessa mönster. Ljusa färger såsom rött används för att ge energi till ett utrymme. Kristallkronor kan har en mängd skimrande glas kakel medan hänge belysning kan funktionen en enkel metall skugga för visuella effekter.