mynewspapers.net

Italienska ordet Tattoo idéer

Italienska ordet Tattoo idéer


Tatueringar är en mycket populär metod för personligt uttryck och italienska är ett perfekt språk för att uttrycka kärlek, vänskap och för många, nationell stolthet. Italiens rika historia erbjuder många alternativ för att uttrycka dig själv genom kroppskonst.

Klassiska dikter

Italiensk poesi har en lång och rik historia sträcker sig tillbaka århundraden. Dante Alighieri skrev vad som allmänt anses vara en av de största dikterna i mänsklighetens historia, "Commedia," i en intrikat och vackra stil som fortfarande lämnar poeter i förundran. Italienska originaltexten är allmänt tillgänglig på Internet med tillhörande översättningar. Valde en strof du vill och infoga den i din tatuering design.

Ordspråksboken

Förutom sin historia av stor poesi omfattar italienska kulturen många proverbs som gör för intressant tatueringar. Ett ordspråk som du kan infoga i en spel-Tema design kan till exempel vara "Sfortuna al gioco, fortuna i amore, vilket kan översättas som"Unlucky på kort, tur i kärlek." Det finns hundratals ordspråk som kan förmedla en universell sanning i ett par enkla, vackra ord.

Enstaka ord

Överväg att använda ett enda ord i italienska för din tatuering, som "forza" (styrka) eller "lealta" (lojalitet). Online översättning motorer kan enkelt översätta engelska ord till ordentlig italienska. Ett enda ord kan stå ensam eller ingå i en större design.