mynewspapers.net

Italienska kök väggdekorationer

Italienska kök väggdekorationer


Om du vill visa din italienska arv i ditt kök, eller helt enkelt uppskatta den rustika charmen i italiensk inredning, finns det flera bitar du kan använda för att uppnå önskad effekt. Du kan även använda några av den befintliga inredningen i ditt kök för att få det utseende du vill.

Storlek

Om du har ett litet kök, överväga att använda väggdekorationer som inte överväldiga utrymmet, men göra köket imponerande. Till exempel skapa en vägg backsplash av röda, gröna och vita kakel (färgerna i den italienska flaggan). Om du har mer utrymme att arbeta med, köpa professionella bilder av traditionella italienska ingredienser, såsom pasta, tomater och matlagning örter och utforma dem i rött eller grönt ramar för väggen.

Typer

Välj italienska vägg inredning typer som kommer att göra det övergripande temat för ditt kök komplett. Om du går för finare inredning, välja gammaldags stil strömbrytare täcker med metalliska färger och intrikata mönster. Du kan också hänga en bild på den italienska landsbygden i köket för inspiration, eller en specialitet väggklocka som har en italiensk bild inspirerad av naturen.

Överväganden

Överväga att göra ditt italienska kök särskilt autentiska genom hängning väl inredning att funktioner lämplig italienska fraser. Inramade tecken med fraser som "Salud" (ett hurra för bra hälsa) eller "Cucinare è una forma d'amor e" (matlagning gör älskar synliga) kommer att göra dina gäster känner sig välkomna i rymden. Använd röd, vit eller grön ramar eller guld och brons ramar, beroende på hur avspända eller exklusiva du vill att ditt kök ska.