mynewspapers.net

Italien mittpunkten idéer

Italien mittpunkten idéer


Hörnstenarna som visar upp ett äkta italienskt tema kan lägga en pricken till din fest. Italien är känt för dess överlägsna mat och vin, så detta bör ingå i hela din dekorera samt dina recept. Även om din viktigaste inslaget bör se professionella och autentiska, blir inslag av rustik earthiness det verkligen en hyllning till Italien.

Vinflaska Centerpieces

Chianti är ett rött vin som kommer från Toscana i Italien. Det har traditionellt tappats i en korg flaska snarare än den typiska röda vinflaska. Denna typ av flaska fortfarande finns i många märken, eller du kommer att hitta dem på antikaffärer, eftersom de är ett populärt val för hörnstenarna. Andra vinflaskor ser trevligt som en central. Använda flera olika typer av vinflaskor som deras egen visning, eller fylla en vinflaska med blommor eller ett ljus. DROPP ljus kan skapa en rustik och romantisk look som vax från ljuset droppar ner på sidan av flaskan.

Torkade grönsaker krans

Italienarna överlevt genom vintrar, med sina egna gårdar som deras primära näringskälla, genom torkning av många av sommargrönsaker, tomater, vitlök, lök och paprika. För en central, prova en krans med torkade grönsaker. Sträng tillsammans flera långa trådar av vitlök lökar, några mer av tomater, och några med paprika. Tråd varje snöre runt en krans form, växlande mellan varje typ av grönsak tills den är full och levande. Du kan lägga till buketter av örter i hela, och även några blommor att det ser riktigt festlig. Denna krans kommer att sitta i mitten av tabellen, be om något placeras inuti. En vas full av blommor eller en orkan glas med ett votive ljus inuti skulle vara perfekt tillägg.

Smaksatta oljor

Många hörnstenarna fungera som gåvor i slutet av natten, speciellt om du dekorerar för stora mottagningar som ett bröllop. Smaksatta oljor kan användas i en central och ges bort som gåvor till gäster i slutet av natten. Varma god olivolja i en kastrull på medellång låg värme och Lägg till alla smaker du vill ingjuta. Låt det Värm sakta i ca 10 minuter, och sedan fylla en dekorativ olja flaska med olja och aromer. Lagra detta i ca två veckor innan du använder. Några populära smak kombinationer innehålla vitlök och örter, citrus rinds eller hela kryddor som kardemumma, stjärnanis och kryddnejlika.