mynewspapers.net

Islamiska tullens födelsen av ett barnHela världen, öva mer än 1 miljard människor Islam. Liksom de flesta religiösa kulturer har den islamiska religionen specifika ritualer som följs under och efter födelsen av ett barn. När ett barn föds, är det oerhört viktigt för muslimer att presentera sin Gud, Allah, för barnet. Välgörenhet och offer är också viktig under den första veckan av barnets liv.

Första orden

De första orden Muslim barnet hör är namnet på den islamiska guden, Allah, följt av en försäkran om tron, som viskade i barnets högra öra. Eftersom den islamiska tron pivots runt dessa två saker, utför föräldrarna vanligtvis denna ritual privat. Den ger kunskap om Allah barnet inom de första ögonblicken i hans liv.

Personlighet och hälsa

Innan barnet får något att äta, gnuggar en respekterad medlem i familjen, oftast inte en förälder, en bit mjukt datum barnets övre gommen. Ritualen utförs i hopp om att överföra positiva egenskaper från familjemedlemmen till barnet. Om datum inte är tillgänglig, ersätta honung. För att skydda barnet mot dålig hälsa, är en liten påse som innehåller en bön kopplad till en svart snöre. Strängen är sedan knuten runt handleden eller halsen av spädbarn.

Välgörenhet och offer

Oavsett om barnet är manliga eller kvinnliga, offrar den muslimska familjen vanligtvis ett får, som måste vara en friska djur, enligt Center for historia och nya medier. Vanligtvis gjort på den sjunde dagen av barnets liv, är det ett tecken på tacksamhet till Allah för barnet. Köttet är fördelad mellan familjen och fattiga. Den sjunde dagen, barnets huvud är rakade och håret vägs. Motsvarande vikten i silver ges till välgörenhet. På denna dag får barnet också hennes namn.

Dödfödda

Muslimer tror att ett foster är ett barn, med en kropp och själ, under den fjärde månaden av graviditeten eller när den första fostrets rörelsen uppstår, enligt den amerikanska kongressen av obstetriker och gynekologer. Barn som är missfall efter fjärde månaden, dödfödda eller förlorade i barndomen inte kommer in Paradise utan sina föräldrar, och att eftersom ett barn var borttappad, föräldrarna kommer att antas på döden, som undervisas av Muhammed. När ett barn dör eller är dödfött, tror muslimer att bara närmaste familjen bör röra kroppen. Spädbarn som är dödfödda får namn före nedgrävningen.