mynewspapers.net

Irländska katolska gåvor

Irländska katolska gåvor


Irländska katolicism, har medan inte en valör i sig, sina rötter i historia och symbolik, med bilder som shamrock och Keltiskt kors som representerar den katolska kyrkan lika mycket som de gör Irland själv. Om du behöver köpa en present till en irländsk katolsk i ditt liv, behöver du inte leta långt för att hitta goda möjligheter för present-ge. Många butiker lagerför ett brett utbud av objekt som en irländsk katolsk skulle njuta av och uppskatta.

Shamrock smycken

I irländsk legend används Patrick, skyddshelgon för Irland, de tre blad shamrock som ett visuellt hjälpmedel när förklara den treeniga naturen av guden (fader, son och Helige Ande). Till denna dag, är shamrock omedelbart igenkännlig som en universell symbol för sin irländska arv. Köpa din älskade en smakfull guld eller silver shamrock etikett pin eller knyta tackel som kan bäras på en dag, inte bara på Saint Patrick's Day.

Heirloom Rosenkransen eller Bibeln

Ett radband fungerar som kontaktpunkt i en traditionell katolsk bön session, och mottagaren kan beundra och passera ner en vacker heirloom Rosenkransen gjorda av silver och ädelstenar och halvädelstenar från en generation till nästa. Köpa alternativt den irländska katolska i ditt liv en vacker ny bibel med en cover av tall eller en annan trä hemma i Irland.

Bok av irländska böner

Många har hört den klassiska irländska bön som börjar, "Kan vägen stiga för att träffa dig." Många hem i Sverige och utomlands har dessa ord och andra gillar dem ramas in och hängas på väggen som en ständig källa till inspiration. Ge den irländska katolska i ditt liv en möjlighet att ta denna inspiration var de gå genom att ge dem en liten bok av irländska böner. De mest berömda irländska bönerna är upplyftande och ofta mycket kvick och din gåva kommer aldrig misslyckas med att göra den mottagande leenden under en svår dag.

Målade Keltiskt kors

Irländska katolska gåvor


Tillägg av cirkeln runt keltiska korset fungerar som en påminnelse om Guds eviga kärlek. Om du är konstnärligt benägna, köpa en vanlig vit keramik Keltiskt kors och dekorera med nyanser som vitt, guld och grönt. Päls det med lack innan den lägger fram det till mottagaren för att förhindra färgen från karvat loss.