mynewspapers.net

Irländska baby gåvor

Irländska baby gåvor


En gammal irländsk välsignelse körs, "en nyfödda babe ger ljus till stugan, värme i hjärtat, och glädje för själen. För rikedom är familj, är familjen rikedom." Keltisk tradition, full av sång och legend, är en rik min gåva idéer. Det finns många vackra sätt att hedra en familjs irländska arv när välkomna nya ankomst.

Arvegods och traditioner

Irländska baby gåvor


Ankomsten av en ny baby är ett tillfälle att fortsätta familjetraditioner, eller skapa nya. En familjemedlem kan passera ner en släktklenod Claddagh ring, en familj bibel eller några andra stycke värdefull familj historia. Vänner kan plantera ett träd i Irland för att hedra barnet eller ha en stjärna heter för det.

Leksaker och spjälsäng redskap

Irländska baby gåvor


Det finns ingen brist på babyleksaker med Celtic tema. Det finns plysch irländska nallar, irländska lamm, även irländsk Setter dockor. Om föräldrarna är katolik, kan du köpa irländska spjälsäng medaljer med graverade böner för barnets säkerhet och skydd. Det finns även irländska skyddsängel dockor att hänga över barnets spjälsäng och shamrock täckta fleece filtar.

Kläder

Irländska baby gåvor


Det finns många baby klänningar och mössor i fint irländska linne och spets. Om föräldrarna älskar Aran tröjor (uppkallad efter de irländska öar där de har sitt ursprung), kan Aran bunting och även baby koftor köpas på webben. Om föräldrarna är Notre Dame eller Celtics fans, finns det baby bodysuits, mössor och strumpor med team namn. Och--naturligtvis--de ständigt närvarande shamrocks och "kyss mig, jag är irländska" finns tillgängliga på varje baby plagg tänkbara.

Böcker och musik

Irländska baby gåvor


En CD med vackra irländska vaggvisor gör en underbar bebis present. Om barnet inte har ännu namngivits, kan en bok av traditionella irländska namn hjälpa föräldrarna bosätta sig på ett val. Sean, Aiden och Conor är tre populära pojkarnas namn; och Moira, Teagan och Ciara är populära flickor namn. Eftersom Irland har gett världen några av sina bästa poeter och berättare, är en bok av irländska sagor eller barnens RIM också ett lämpligt val. Du kan välja en som innehåller härliga legenden om Tir Na Nog--landet av evig ungdom.