mynewspapers.net

Irländska 25-årsdagen gåvor traditioner

Irländska 25-årsdagen gåvor traditioner


Firar 25-årsjubileum är en viktig milstolpe i de flesta kulturer. Traditionella presenter för att fira detta tillfälle vanligtvis är silver. Irländska 25th anniversary present traditioner är silver också, men de också fokusera på irländska symbolik, särskilt när det gäller kärlek, liv, trofasthet, äktenskap och lycka. En mängd olika irländska 25 årsdagen gåva traditioner med religiösa och andliga undertoner som historiskt menande.

Claddagh-tema gåva traditioner

Krönt-hjärta-och-händer utformningen av Claddagh serverar som en symbol för sann kärlek och trofasthet i irländsk kultur. Att ge en silver gåva som har Claddagh firar tidlös Romans som keltisk tradition. Traditionella Presenttips inkluderar matchande silver-årsjubileum band, silver Ljusstakar prydd med en Claddagh symbol och silver bägare med en Claddagh krön. Bägare, har i synnerhet makars betydelse, som en irländsk brudparet presenteras traditionellt med silver bägare och mjöd på deras bröllopsnatt fruitfulness och fertilitet.

Treenigheten Knut-tema gåva traditioner

I keltiska traditionen symboliserar de tre segmenten av treenigheten Knut fadern, sonen och den Helige Anden. Treenigheten Knut är med i många irländska 25-årsdagen gåva traditioner att erkänna den andliga delen av gift unionen. Presentidéer med Trinity knop inkluderar Celtic-tema, Knut-smyckat silver och silver te service med etsade Trinity knop på ytan.

Ogham gåva traditioner

Ogham är en gamla irländska manus. Betraktas som det första språket i Irland, inskrevs önskemål skriven i Ogham skript ursprungligen på stenen. Idag dessa önskemål kan hittas på smycken, hand målad på papper eller ristade i plack. Irländska 25th anniversary present traditioner med Ogham inkluderar silver-inramade skript av irländska dikter, välsignelser eller böner, silver-årsjubileum fotoalbum med Ogham skriften beskriver årsdagen, placera och gift par och silver platters namn etsat Ogham meddelandet av god vilja.

Keltiska smycken traditioner för kvinnor

Irländska 25 årsdagen gåva traditioner av att ge silversmycken är utbredda. Lämpliga traditionell presentidéer för kvinnor inkluderar silver band med en upphöjd keltiska Knut eller Claddagh motiv, en silver Keltiskt kors hänge, en silver St. Bridget Cross eller ett armband eller hårspänne förskönat symbolen Celtic Tree of Life. Symbolen representerar andliga och känslomässiga återfödelse och firande.

Keltiska smycken traditioner för män

Irländska 25 årsdagen gåva traditioner av att ge gåvor av smycken till män finns i överflöd. Traditionella Gåvaidéer omfatta silver treenigheten Knut manschettknappar, maskulina Claddagh hängen eller Celtic Warrior hänge, som representerar styrka, trofasthet, lojalitet och manlighet.