mynewspapers.net

IPod kommer inte att debitera på en Bose ljud Dock

IPod kommer inte att debitera på en Bose ljud Dock


Bose SoundDock är en liten, transportabel talaren system som tillåter dig att ansluta en iPod, iPhone eller iPod Touch direkt till systemet. SoundDock sedan spelar upp musiken från Apple-enheten genom högtalarna. SoundDock är också skicklig av laddning iPod både medan iPod stängs av och medan iPod spelar musik, vilket eliminerar behovet av att stoppa musiken för att ladda iPod. Att säkerställa rätt anslutningar är avgörande för att hålla iPod debiteras.

Instruktioner

• Kontrollera att din iPod är kompatibla med SoundDock-systemet. Visa en lista över kompatibla iPods i avsnittet referens i denna artikel.

• Se till att iPod sitter fast i "kontakt docka" på framsidan av SoundDock. Dra iPod upp att koppla bort den. Rada upp iPod-kontakt porten med dock connector på SoundDock och tryck ned tills det är ordentligt på plats.

• Kontrollera att nätadaptern av Bose system är ansluten till ett vägguttag och får ström. Tryck på Bose systemets förmåga knapp och vänta tills enheten att driva.

• Titta på iPod-displayen. Du bör se en "laddning" symbol på skärmen om iPod är avstängd. Om iPod spelar musik eller på, kommer att "batteriindikatorn" längst upp till höger på iPod-skärmen blinka eller flytta. Skjut iPod "Håll switch" på iPod till "upplåst" läge.