mynewspapers.net

Inverkan på kroppen sammansättning & vikt förlust av krom

Inverkan på kroppen sammansättning & vikt förlust av krom


Det finns mer till viktminskning än att helt enkelt minska mängden kalorier du förbrukar och svettas på ett löpband. Fitnessbranschen har hört ropet på alternativa metoder till framgång och har svarat med drycker och piller som skryter högt och ofta grundlösa påståenden. Det finns dock en handfull kosttillskott som verkligen fungerar. Du kan öka din kropps förmåga att bränna fett genom att helt enkelt ta mer av ett mineral som din kropp redan behöver och använder. Krom har bevisats som ett effektivt verktyg att hjälpa dig minska kroppsfett och gå ner i vikt.

Fungerar med insulin

Den mat du äter bryts ner till socker i blodet. Dina muskler använder sedan hormonet insulin för att lagra så mycket av sockret som de kan. När de når kapacitet, lagras överskott sockret som fett under huden och runt dina organ för senare användning. Enligt National Health Service (NHS), krom samverkar med arbetet av insulin och kan vara en faktor i hur mycket energi som en mänsklig kropp kan få från intas mat. Specifikt, krom hjälper insulin binder till musklerna bättre, enligt en 2005 studie publicerad av Förenta staternas Department of Agriculture, därmed, transportera mer socker i cellerna och lämnar mindre i blodet lagras som fett.

Hjälper skapa mer plats för insulin för att fästa

Ett överflöd av insulin är värdelös utan ett överflöd av platser för insulin att fästa. Krom bidrar till att öka antalet insulin receptorer, enligt USDA och möjliggör snabbare transport av socker in i musklerna.

Ökar effektiviteten i receptorer

Genom att göra ett stort antal receptorer mer effektiv, socker kan transporteras på ett ännu bättre pris. Extra krom ökar produktionen av insulin receptor Kinas, ett enzym som hjälper till i processen, säger USDA.

Hjälper till att kontrollera cravings

Extra krom kan avsevärt minska dina cravings för höga kolhydratinnehåll livsmedel, enligt en studie publicerad i September 2005 frågan om "Journal of Psychiatric Practice". Ändra hur du äter kan ofta vara den svåraste delen av viktminskning. Medan vissa drycker som hävdar att hjälpa undertrycka din aptit är packad med koffein, hjälper en enkel mineraltillskott kontroll cravings.