mynewspapers.net

Intressant Collage idéer

Intressant Collage idéer


Collage är en kreativ konstform som kräver blanda olika artiklar, bilder och upphittade föremål att skapa ett större arbete. Collage kan vara rent estetiska, med en balans av olika färger eller kanske arbetar som en mosaik till skapa en form. Ett collage kan också vara något mer oväntat och intressant, kombinera olika medier att skapa en strukturerad och dynamiska konstverk som väcker studeras och rörd. Att välja ett tema eller att hitta inspiration för ditt kollage kan hjälpa dig att skapa en en-av-en-slag pjäs.

Politik / aktuellt evenemang

Nyheter i världen kan vara inspiration för ditt kollage. Ser att rubriker för nyheter som kan vara föremål för din konst. Du kan använda symboler från händelsen för collage. Till exempel skapa bilden av en offentlig person med bitar av papper och fotografier som representerar symboler för denna person. I collage, kan personen agerar på ett visst sätt eller uppvisar ett uttryck som kan tala till försökspersonens aktuella psykiska tillstånd. Detta gör att du kan förmedla sina egna känslor när det gäller händelsen i ett sätt att betraktaren kan tolka själv.

Sammanställning av klassiker

Ta inspiration från klassiska konstverk som betvinga av ert kollegium. Återskapa en berömda arbete, men gör det din egen av juxtaposing det med annan databärare i collage. Till exempel remake Botticellis berömda målning "Venus födelse" genom att använda faktiska upphittade föremål från stranden, till exempel snäckor och sjöstjärnor. En annan idé skulle vara att göra en impressionistisk målning i stil av Monet, men istället för att använda en pensel för att skapa små punkter som gör upp bilden, Använd små papperslappar.

Collage Journal

Med en journal och collage använda du mediet för att uttrycka din dagliga tankar och erfarenheter. Mycket som en scrapbook som rymmer foton och minnessaker från händelser, kan din collage journal har föremål från din dag, ordnade tillsammans att göra ett nytt konstverk. Du kan använda en sammansättning anteckningsbok eller en tom scrapbook som bas. Om du har en gammal tidning eller bok som du inte längre vill, kan du låta ditt collage tidning också bli en förändrad bok av om nya bilder och former över de gamla sidorna på ett sätt som är fräscha och nyskapande.

Tema Collage

Använda dina konstverk för att kommunicera en abstrakt. Till exempel kunde pjäsen uttrycka temat "kärlek". I ditt kollage, användning stycken som alla hjärtans dag kort, älska brev, kvitton från restauranger, bilder av människor i kärlek och alla andra artiklar som du vill dela med betraktaren att förmedla "kärlek".