mynewspapers.net

Intervju teknik & frågor för en sjuksköterska läkare

Intervju teknik & frågor för en sjuksköterska läkare


En sjuksköterska läkare har redan tjänat en omvårdnad licens och en examen i omvårdnad. Om du vill ha kallats för intervju innebär har sökanden lyckats imponera med hennes ansökan och meritförteckning (CV). Så i detta skede är sökanden minst halvvägs mot att säkra positionen. Detta gör intervjun alla viktigare; goda förberedelser är nyckeln till en lyckad intervju.

Beredning

Kandidatländerna bör förbereda sig så grundligt som möjligt för intervjun. Hon behöver veta hur man ska göra utvärderingar på patienter med en rad komplexa symtom. På intervjun kommer kandidaten att förväntas Visa ett bra grepp om holistisk vård. Sjuksköterska läkare bör kunna kommunicera effektivt med andra yrkesgrupper, och kan bli ombedd att visa detta på intervjun.

Vanliga frågor

Intervjuaren är sannolikt att fråga om kandidatens tidigare eller Nuvarande jobb, och uppleva. De flesta kandidater hitta detta relativt lätt, som de beskriver något som de känner väl. Sökande kan bli ombedd att ge exempel på hur han behandlade utmanande situationer i sitt tidigare jobb. Utfrågaren ställa hur kandidaten föreställer hennes framtida karriärutveckling. Sjuksköterska utövare är en relativt ny och snabbt växande roll kandidaten kommer att förväntas vara aktuell på relevanta forskningsresultat.

Mer utmanande frågor

Kandidatländerna bör förberedas för intervjuaren att ställa mer utmanande frågor. Frågorna kan vara mer fokuserade på sjuksköterska utövarens förmåga att arbeta i ett team, och också på eget initiativ, inte på specifika kliniska frågor. Han riskerar att bli tillfrågad hur han skulle hantera hypotetiska dilemman. Den sökande kan bli ombedd att ge en kort presentation till en intervju panel, men om detta skulle ges.

Andra utmaningar

Kandidatländerna bör har forskat institutionen och särskilt jobbet som hon tillämpar; denna forskning kan omfatta ett besök till enheten innan intervjun. Detta gör det lättare för den sökande att ställa en relevant och intelligent fråga om hon är välkomna att ställa frågor.