mynewspapers.net

Intensiv gymnasiet PE verksamhet

Intensiv gymnasiet PE verksamhet


Idrott eller PE, är en del av läroplanen i de flesta högstadier. För att få eleverna vältränad och att uppmuntra en hälsosam livsstil, innebär idrottslektionerna generellt en kombination av fysiska aktiviteter och klassrummet lektioner. Några av de mer intensiva och fysiskt ansträngande aktiviteter att idrottslärare får eleverna delta i kräver några leveranser och instruktioner.

Vinden spurter

Vinden spurter är atletiska övningar där eleverna måste sprint fram och tillbaka mellan två eller flera set poäng så snabbt som möjligt. Traditionellt studenter radas upp på en tennis eller basket domstolen baslinje och kör för att beröra varje efterföljande rad på domstolen, springa tillbaka till baslinjen mellan inslag.

Fotbollsövningar

Fotbollsövningar innebära dribblingar och passerar en fotboll. Medan vissa idrottslärare föredrar elever att lära sig grunderna, kan de med tillgång till en gräsplan vill dela sina klasser i två eller flera lag och har dem spela en full omgång fotboll, en av de mest atletiskt intensiv sporterna någonsin.

Tag

Även om vanligt lekte bland grundskoleelever, kan etiketten anpassas lätt för gymnasieelever för att förbättra reflexer och hjärt-och kärlhälsa. Istället för att ha en enda elev vara "det", tilldela två eller flera studenter. Tag, kräver naturligtvis ett stort inomhus utrymme eller en utomhus.

Dodgeball

En klassisk PE verksamhet, dodgeball kanske inte nödvändigtvis ger studenter den bästa träningen---de flesta spel innebär en betydande mängd stående runt--- men det är konsekvent "intensiv". Vissa idrottslärare förbjuda träffar i ansiktet, men andra tillåter dem, teorier att de motivera elever att försöka hårdare.

Flagga fotboll

Flagga fotboll är en variant på ett bra amerikanska tidsfördriv som kan spelas av både män och kvinnor. I själva verket, enligt New York Times är flagga fotboll en av de snabbast växande varsity sporterna bland gymnasiet flickor i Florida, med nästan 5000 spelare statewide.

Springa-runt Badminton

Spelat i grupper om två, spelas springa-runt badminton som vanliga badminton, men med skiftande lag och mer kör. Springa-runt badminton, efter en spelare träffar badmintonbollen, måste han springa runt till andra sidan av nätet och gå med i andra laget.

Styrketräning

Styrketräning är en övning där eleverna bränna kalorier och bygga muskler genom att utsätta olika muskelgrupper för ökad grad av motstånd. De flesta styrketräning utförs i ett gym med vikter eller träningsmaskiner, men för stora klasser, det kan göras genom särskilda callisthenics, till exempel armhävningar och sit-ups.