mynewspapers.net

Inte strö affisch idéer

Inte strö affisch idéer


"Inte strö" kampanjer har funnits för alltid. Den sorgliga sanningen är att många människor är avtrubbade av deras budskap eftersom de hör det så ofta. För att göra kraftfulla anti kullen affischer, måste du skicka ett annat budskap som gör en inverkan. Inte bara tala om för läsaren att nedskräpning är dålig; berätta varför det är dåligt. Om din kull affisch gör läsaren Visa kullen på ett annat sätt, är chansen det kommer att göra skillnad.

Humaniseras jorden

Många människor tror inte faktiskt om jorden de går på dag in och dag ut. Det är därför viktigt att använda en kull affisch för att öppna sina ögon. En bra anti kullen affisch kommer att välta jord. Ett sätt att göra detta är att göra jorden till en tecknad huvud med en plågade uttrycket i hans ansikte. En liten siffra kan ses på toppen av jordens huvud och en zoomad i tecknad kan visa att denna lilla figur nedskräpning. En konversation bubbla kan även dras som säger, "AJ!" Bildtexten och övre kan läsa, "Snälla, inte skadar jorden." Denna typ av affisch kommer att vara särskilt effektivt för yngre barn, som kommer ihåg den visuella bilden.

Kullen fakta

När det gäller att "Inte kull" kampanjer, är sprida kunskap avgörande. Många människor vet inte effekterna som en plastmugg har. En kull affisch kan göras som anger hur lång tid det tar olika objekt att brytas ner. Exempelvis kan en rad läsa "en aluminiumburk tar 200 till 500 år att brytas ner." En affisch kan med en lista över olika artiklar, eller en affischkampanj kan skapas, ägna varje affisch till ett annat objekt. Det är verkligen använda ett historiskt faktum att klargöra hur lång tidsperiod. Detta hjälper fakta verkligen slå rot i åtanke för läsaren.

Framtida jorden

Med hjälp av strö fakta i exemplet ovan, kan en littler affisch göras som skildrar hur jorden ser ut i 30 år om alla kastar sina sopor på marken. Bilder kan tas av jorden från rymden utsikt, omkörd av papperskorgen. Bilder kan också genereras av parker och oceaner, fylld med skräp, med barn försöka vada runt den. Ändå, det är verkligen en deprimerande bild, det blir iögonfallande och minnesvärd för alla som läser den.

Strö och djur

Kullen affischer kan också vädja till djur älskare av världen. En affisch kan användas att förklara att djur lockas in i gatan av snabbmat väskor kastade ut genom fönstret, eller hur de skadas av krossat glas på gatan. Dessa affischer ska vara smakfullt, men också få punkt över så att de framkalla en reaktion.