mynewspapers.net

Instruktioner om hur du installerar privatlivet staket paneler

Instruktioner om hur du installerar privatlivet staket paneler


Eftersom sekretess-fence paneler säljs vanligtvis i 8-fots längder, bör polackerna plumb och 8 fot isär, på centrum. Om du installerar shadowbox paneler, som är tyngre än vanliga privatlivet-staket paneler, extra stöd kan behövas för säker installation. Tillhandahålla ytterligare stöd genom att bifoga ett block av trä till inlägget så det rumpor mot bottnar i topp rälsen, fördela vikten av paneler över ett större område och att fler skruvar. Detta steg är inte nödvändigt för att installera traditionella paneler, ger ytterligare stöd för någon tung staket panel.

Instruktioner

• Hammare en spik längst ned i en staketstolpe installerade hörnet på önskad nivå av botten av staketet. Lämna huvudet på spiken sticker ut virket så att du kan knyta en sträng det. Slips i slutet av ett snöre runt nageln. Förlänga strängen till nästa hörn post, hålla strängen spända. Be en assistent att hänga en linjenivå på strängen, ungefär i centrum, och att instruera dig att höja eller sänka strängen på andra hörnet post tills strängen är nivå. Markera posten för att ange sträng ställning. Hammare en spik till inlägget, genom varumärket.

• Knyt strängen till spiken i det andra hörn inlägget så strängen är spända. Trimma tag slutet av strängen och ta bort den rad nivån. Nivå strängen kommer att vara din referensguide för att installera alla panelerna staket mellan hörnstolparna, att säkerställa att rälsen är nivå. Mät och kapa en 6-tums lång bit av 2-gånger-4 planka för varje gärdsgårdsstör.

• Position panelen staket mellan de två första stängselstolpar så att ändarna på rälsen är centrerade till inlägget och längst ned på panelen möter strängen. Håller panelen på plats, installera två jämnt fördelade, vertikalt anpassat skruvar i den övre skena, anbringa det till posten. Anslut den andra änden av stången till det andra inlägget på samma sätt, och fäst centrum och nedre rälsen mot stängselstolpar.

• Position 6-tums-långa block av trä mot de två första stängselstolpar så att de justeras med sidorna av inlägg och fast rumpa mot översta rälsen lägre kanter. Bifoga en stödkloss till varje inlägg med fyra jämnt fördelade skruvar, i en ungefärlig 3-av-5-tums rektangulära mönster.

• Vila ena änden av den övre skenan på panelen intill på blocket av trä. Höja den andra änden av panelen så att botten är i linje med referens strängen. Skruva i slutet av den övre skena som vilar på blocket på plats. Skruva i andra änden av den övre skenan på plats, sedan avsluta installationen panelen genom att bifoga centrum och nedre rälsen till stängselstolpar. Lägga till en stödkloss tredje järnvägspaketet. Fortsätta installera staket paneler och stödja block för att slutföra stängslet. Ta bort spikar och sträng.