mynewspapers.net

Instruktioner om hur du installerar ankare bultar

Instruktioner om hur du installerar ankare bultar


Ankare bultar, också vanligen kallad vägg ankare, är anordningar för att öka lastkapacitet skruvar och bultar i ytor såsom gips, tegel och betong. En gång installerat, ankare hastigt hålla antingen inuti eller bakom muren för att förhindra att fästskruven slet ut tyngd av artikeln monteras. Ankare bultar kom i flera varianter och material, samt ett brett utbud av storlekar. Storlek och typ av anchor bult du använder beror på vikten av artikeln monteras och vilken typ av vägg som det kommer att bifogas.

Instruktioner

• Borra ett hål i väggen på den plats där du vill montera ditt objekt. Beroende på vilken typ av anchor bult ska hålet vara något större eller något mindre än diametern på anchor bult hårdvara. Samråda med de instruktioner som medföljer din ankare bultar för rätt storlek.

• Infoga ankare bulten i hålet. Med ihåliga plast ankare bultar måste hammare dem till hålet för att se till att de sitter ordentligt.

• Bifoga monteringsdetaljer till gängade skruven som kom med din anchor bult och infoga den i öppningen på anchor bult. Dra åt skruven tills det sitter fast inuti anchor bult.

• Hänga objektet på monteringsdetaljer.