mynewspapers.net

Instruktioner om hur du infogar l-formad näsa dubbar

Instruktioner om hur du infogar l-formad näsa dubbar


Den L-formade näsa stud är känt för komfort eftersom det inte hålla sig till andra sidan av din näsborre. Det är ofta valt eftersom det inte glider och bild, som de spetsiga näsa dubbarna. Det är ett tryggt val för vardagliga näsa smycken om du er oroat omkring näsan stud faller ut. Infoga en L-formad näsa stud i näsan är bara lite annorlunda från att infoga en raka kanter näsa stud i näsan, men det tar bara några försök att anpassa sig till att sätta den L-formade näsa stud i.

Instruktioner

• Tvätta händerna, torka dem och rengöra den L-formade näsa smycket innan du försöker lägga den in i din näsa. Tillämpa antibakteriell tvål eller saltlösning vätska på din L-formad näsa stud, skölja bort och torka stud.

• Förstå stud vid den del som stannar utanför din näsa. Punkt spetsen på L-formen som går in i näsan mot den piercade hål.

• Skjut den L-formade stud i hålet och sedan kurvan det så att näsan ringen anpassar sig till där den böjda delen av piercing är uppåt på insidan av näsan. Vippning av näsa ring kommer känna sig udda första gången du utför uppgiften, men det kommer att kännas mindre svårt varje gång du gör det.