mynewspapers.net

Instruktioner om hur du gör 1940-talet frisyrer

Instruktioner om hur du gör 1940-talet frisyrer


Frisyrer från 1940-talet är lika populär idag som de var vid starten. Bär en vintage frisyr kan göra dig känna tidlöst vackra och ack så chic, oavsett om dagliga slitage eller för ett speciellt tillfälle. Många frisyrer skapades under denna minnesvärda era, men den mest ikoniska frisyr, som skriker den svängande 40s, är seger rulle. Följa några enkla steg att dra bort detta ser med tillförsikt och glamour.

Instruktioner

• Räta ut och jämna håret om det behövs. Lägga till en golf boll-stora mängd mousse i håret och sprida det jämnt från rötter slutar. Detta lägger den nödvändiga volymen i håret. Alternativt ställa in rakt hår i varma valsar för extra volym innan styling.

• Skapa en sida eller mellersta delen till mellersta toppen av huvudet med din rattail kam. Dela denna front med ett öra till öra sära så att du har två delar på vardera sidan av håret och ett avsnitt i ryggen. Säkra avsnittet tillbaka så det inte kommer komma i vägen för styling de främre delarna av håret.

• Dra hår upp och tillbaka på en 45-graders vinkel börjar på ena sidan av huvudet. Lås den mellersta delen och vrida håret två till tre gånger. Sätta en vriden mitt något framåt och i hårbotten, skapa en modifierad fransk twist. Säkra med så många hårspännen som behövs, var noga med att inte låta stiften Visa.

• Upprepa segern rulla på andra sidan av håret. Justera höjden på rullar efter dina önskemål. Slät flyaways och spraya rullar med hårspray.

• Osäkra den bakre delen. Du har möjlighet att lämna den lös i vågor eller mjuka lockar eller vrida den tillbaka i en lätt fransk rulle. Ett annat alternativ är sära den bakre delen i mitten och fläta håret i flätor, säkra ändarna med band.