mynewspapers.net

Instruktioner om hur du använder en varmluftsugn

Instruktioner om hur du använder en varmluftsugn


Konvektionsugnar har blivit ett populärt val över konventionella ugnar i moderna kök. På grund av hög hastighet fläkten inbyggd i en varmluftsugn, är värme blåst hela, påskynda tillagningen av någon maträtt. Konvektionsugnar kan laga vid lägre temperaturer än konventionella ugnar och fortfarande minska tillagningstiden så mycket som hälften. Konvektionsugnar finns i olika storlekar och utföranden beroende på behov. Counter-topp konvektionsugnar är mycket populära eftersom de är billiga. Utbud och vägg konvektionsugnar är dyrare än konventionella ugnar, gör de för det med hastighet och specialfunktioner.

Instruktioner

• Anslut varmluftsugn till sin. Om det är en elektrisk ugn, koppla in den. Om det är gas, ansluta den till en gas källa, en installation som bör utföras av en legitimerad sjuksköterska.

• Ange den varmluftsugn termostat till önskad temperatur behövs för skålen som kommer att tillagas. Om receptet inte notera en temperatur för konvektionsugnar, ställa in den mellan-3.88 och 23,8 grader C mindre än vad receptet kräver. Detta kommer att ställa in tillagningstiden mellan 15 och 20 minuter mindre än vanligt. Tänk på att även-3.89 grader C är mindre vanliga temperaturen minskningen, 75 rekommenderas för mat som kräver långsam bakning.

• Placera varje maträtt som du vill laga mat på den varmluftsugn rack. Eftersom ugnen värms snabbt, behövs förvärmning inte. Om du lagar mat mer än en artikel som kräver samma tid att baka, kan du placera dem i ugnen tillsammans. Inbyggda fläktar sprida ut värmen i ugnen jämnt medan matlagning så att vända mat över halvvägs genom baka-tiden inte behövs.

• Ta bort dina bakade objekt när de är genomkokta. Använd ugnen vantar eller Grytlappar öppna ugnsluckan och ta bort varje maträtt. Stäng dörren försiktigt och slå av strömmen. Koppla ur varmluftsugn från strömkällan (eller stänga av gasen) när du är klar och låt den svalna helt innan rengöring.