mynewspapers.net

Instruktioner om hur du använder en Magic kock mat Dehydrator

Instruktioner om hur du använder en Magic kock mat Dehydrator


Sparsamhet butiker och loppisar är bra ställen att plocka upp objekt som Magic kock mat dehydrator till förmånligt pris. Det enda problemet är att använda objekt saknas ofta deras lådor och instruktion broschyrer. Detta är oroande nog om du köper gamla brädspel eller actionfigurer, men det blir särskilt påfrestande när du köper använda anordningar. Oroa dig inte, om; Magic kock mat dehydrators är lätt att använda, även utan de officiella anvisningarna.

Instruktioner

• Tvätta facken som du kommer att torka ut din mat. Detta är viktigt även om ditt objekt är nya.

• Slå på mat dehydrator och tillåter det att förvärma för fem till 10 minuter. Laga mat som du vill torka ut under perioden Förvärmnings.

• Placera den mat du vill torka ut på justerbara racken. Luften måste cirkulera genom ventilerna i racken torka mat. För att säkerställa luftflödet, ge utrymme mellan livsmedel och inte helt täcker magasinen med mat. Lägg maten jämnt över racken och överlappar inte mat. Torktiden varierar beroende på tjocklek och fuktighetsnivå av den mat du är uttorkning. Rådfråga bruksanvisningen (se resurser) för ytterligare information om mat förberedelse tips och Uttorkningtid.

• Paket torkade maten in i behållarna eller väskor efter de är helt uttorkad. Tvätta alla fack utom frukt roll-ups magasinen i övre stativet i diskmaskinen. Handtvätta frukt roll-ups facket med tvål och varmt vatten. Torka av basen av enheten med en fuktig trasa. Dock inte doppa basen i vatten, eftersom eftersom detta kan skada de elektriska komponenterna.