mynewspapers.net

Instruktioner om hur du använder 4-hjulsdrift på en Nissan Pathfinder

Instruktioner om hur du använder 4-hjulsdrift på en Nissan Pathfinder


Nissan Pathfinder finns med fyrhjulsdrift, även om funktionen inte är standard på alla Pathfinders. Om din Pathfinder är en fyrhjulsdrift modell, ser du en switch till vänster om din ratt. Denna växel har etiketterna "4L", "4H" och "2H" på den. Med hjälp av fyrhjulsdrift i din Pathfinder är enkel, särskilt jämfört med fyrhjulsdrift i vissa äldre bilar utan automatisk fyrhjulsdrift växlar.

Instruktioner

• Stoppa din Nissan Pathfinder, men lämnar motorn igång. Flytta växelspaken till "Neutral" och steg på bromspedalen att hålla fordonet från att flytta.

• Stäng fyrhjulsdrift till "4H" att flytta till fyrhjulsdrift "Hög" läge. Detta läge passar bäst för grus, steniga eller hala ytor. Lägg växelspaken tillbaka "Drive" och skynda långsamt köra i fyrhjulsdrift.

• Stäng till "4L" att flytta till fyrhjulsdrift "Low" läge. Reservera denna körläge för extrema terräng. Köra långsamt (mindre än 30 miles per timme) medan i "Low" läge.

• Flytta din växel tillbaka till "Neutral" och steg på bromsen när du är redo att flytta tillbaka till tvåhjulsdrivna mode. Stäng till "2H" att återgå till normal körläge.