mynewspapers.net

Instruktioner om att göra Turkiet Box samtal

Instruktioner om att göra Turkiet Box samtal


Kommersiellt producerade Turkiet samtal finns i en mängd olika märken och stilar. En av de mest populära och mångsidiga Turkiet samtal är anropet boxen. Även om de kommersiella box samtal kan producera en realistisk Turkiet ljud, välja några jägare att bygga sina egna anpassade box samtal. Att göra din egen Turkiet box samtal kan du anpassa ljudet efter din personliga smak och form. Med en stor mängd detaljer som krävs för att göra en låda kallar, kan det ta dig flera försök innan ett samtal som uppfyller dina behov.

Instruktioner

• Förbereda sidorna av anropet boxen. Använd tacksam för att mäta--1-3/4 inches av 6 inches--tre paneler från den åldern cedern. Mäta en fjärde panel att fungera som handtaget på 1-3/4 inches av 8-1/2 inches. Använd pusslet för att skära varje panel.

• Skär två platser i en av panelerna. Markera två linjer längs med panelen genom mätning 1/8-tums från botten. Använd tacksam för att se till att linjerna är raka. Använda routern och 1/8-tums routing bit för att skära smala kanaliseras slots på panelen.

• Rita en linje 1/4-tums från kanten, på längden, på de andra två panelerna. Börjar på ena sidan av panelen på 1/4-tums linjen, rita en båge som når toppen av panelen på mitten och sedan bågar tillbaka till 1/4-tums motsatt linje. Använd pusslet för att skära i linje. Efter avslutad har du två paneler med en sida med fyrkant hörn och en lång, krökt sida.

• Sand och Anslut de tre panelerna. Slipa varje panel kommer att säkerställa en lämplig passform med några luckor. Panelen med facken på plan yta och fyll slot med trälim. Sätt in de andra två panelerna i skårorna med den böjda sidan uppåt. Att trä limmet torka och bota.

• Åtgärd två 1-tums av 1-tums rutor på 1-tums tallen att göra kuber. Markera upptill och nedtill på varje kuber. Rita en 3/4-tums fyrkant centrerad längst ner på kuberna. Använd en trä fil vill konforma sidorna så toppen av kuben mäter 1-tums och botten är 3/4-tums. Placera varje kub inuti paneler på varje ände. Använd sandpapper för att göra små justeringar till kuberna tills de passa tätt innanför panelerna.

• Ställ in handtaget--senast panel--ovanpå panelerna. Borra ett hål, mindre än en tum djup, genom handtaget in i kuber. Placera våren mellan kuben och handtaget och komprimera våren. Använd skruv för att fästa handtag, våren och paneler tillsammans.