mynewspapers.net

Instruktioner för slott modeller

Instruktioner för slott modeller


Bygga ett slott modell av kartong och papper kan vara kul för alla åldrar. Slott kan ha murar, torn och torrents att ge det en medeltida känsla. Vid konstruerandet slottets element noga hur mycket lim som du använder. Mer utspridda limmet bättre. För första projekten hålla designelement enkelt. När designelement av slottet monteras, kommer att måla slottet ge det en personlig pricken. Om du färga slottet med kritor, göra detta innan montering. Om du målar slottet, är det bättre att vänta tills slottet är helt monterad.

Instruktioner

• Klipp ut en bit av en kartong till en 8 1/2-av-11-tums storlek. Detta kommer att vara basen för slottet.

• Utforma slottets stora element. Fyra torn, en i varje hörn av basen, kan du ansluta dem med slottets väggar eller placera andra designelement som ett torn eller gatehouse mellan tornen. Slott är bäst om insidan är utformad som en innergård.

• Bygga varje element. Torn är gjorda med en toalett pappersrulle med en konformad papper taket limmade till toppen. Väggarna är gjorda genom att rita dem på papper, limma dem på kartong och skära dem. Torn är gjorda av ritningen alla fyra sidorna så att de ansluter till papper, limma dem på kartong, skära dem ut och vika längs tornets vertikala hörn. De ska limmas på väggarna.

• Limma designelement till kartong basen, börjar i ett hörn och arbetar längs varje sida.

• Färg ditt slott med färg eller akvarell.