mynewspapers.net

Instruktioner för Salice CAB gångjärn

Instruktioner för Salice CAB gångjärn


Amerikanska företaget Salice har en väl organiserad samling av instruktioner för deras gångjärn, i PDF-format. Instruktionerna varierar för varje gångjärn, beroende på typ, dörrtjocklek och profil och den exakta arten av din installation, är det nödvändigt att hänvisa till instruktionerna för att säkerställa korrekta förfarandet.

Rad

Salice tillverkar ett brett sortiment av gångjärn. Dessa är organiserade i serien, alla har en eller flera medlemmar. Från och med April 2013 är serien Silentia serie 100, serie 200, serie F, serie 300, serie 800, 900-serien, för metall profil, serie Mini, serie B, serie M och serie S ansikte-stomme. Det finns också användbara instruktioner om justeringar, som är fina ändringen kan du behöva göra att säkerställa din skåpdörrar sitter korrekt mot slaktkroppen.

Teknisk information

Varje gångjärn i intervallet Salice har sin egen tekniska informationsbladet. Dessa anger lämplighet av gångjärn, till exempel: "för trädörrar med positivt vinklad församling." De ger djup gångjärn Cup i mm, till exempel "11,5 mm." De anger den maximala öppning bredd av gångjärn, till exempel "94° öppna." Detta anger den bredaste vinkel gångjärnet kan öppna till; 94 grader, i detta fall.

Serien häfte

Varje serie har också ett eget häfte. Dessa visar de olika variationerna av varje gångjärn. De anger avståndet mellan mittlinjerna för plattan monteringshålen, som är samma för varje gångjärn i en serie. De visar också den storlek och typ av skruv du ska använda. De har användbar planritningar av gångjärnen sitter på plats, som visar de toleranser som du behöver för att observera.

Allmänt om fastställande av råd

Se din gångjärn tekniska upplysningar, beakta de särskilda borrning och om fastställande av tabeller och formler. Räkna ut var hålen för fästplattan ska borras. Mark positioner på insidan står inför av slaktkroppen. Borra hål till önskat djup. Hålla första monteringsplattan på plats och passa skruvarna. Gör samma sak med andra monteringsplattan. Borra hål i dörren och sätta fast gångjärnen på plats. Ha en assistent lyfta dörren på plats medan du skruvar gångjärnet på monteringsplattan. Justera om nödvändigt med hjälp av justerskruvarna sidledes, djup och höjd.