mynewspapers.net

Instruktioner för kroppen av Jake Ab RockerKroppen av Jake Ab Rocker är en liten, lätt och portabel maskin avsedd att utöva och tona övre och nedre buken muskler som obliques. Träning ta fem minuter och utförs upprätt snarare än på golvet, vilket gör maskinen en bra passform för dem med tidsbegränsade eller tillbaka skador.

Instruktioner

Sitta på bänken vadderad Ab Rocker och greppa de vertikala staplarna med varje hand. Rock fram med hjälp av en crunchlike rörelse, koncentrerar sig på engagerande magmusklerna snarare än att förlita sig på dina armar eller axlar eller dynamiken i rörelsen. Rock ska vara långsam och kontrollerad. Efter berget är klar, hålla musklerna dras åt för ett kort ögonblick innan han återvänder till utgångspunkten. När du flyttar tillbaka, hålla din abs kontrakterade och låt inte allvar eller spänning våren dig tillbaka. Upprepa rörelsen, pausa vid varje sammandragning/utbyggnad att maximera effektiviteten. En till tre uppsättningar av 12-16 repetitioner är allt som krävs. Om magen inte känner spända eller trånga efter träningen är klar, kan du ha använt andra muskler eller fart för att hjälpa dig. Dessutom, om halsen eller nedre delen av ryggen känns öm eller spända, kan du inte ha koncentrerat sig på upphandlande musklerna ab under hela övningen.

Tips

Till skillnad från andra muskler, abs snabbt återhämta sig från stress. Dessutom, eftersom du inte använder tunga vikter och tröttande musklerna att peka av utmattning, är det inte nödvändigt att vila i flera dagar innan du upprepar övningen. Ab vippan kan användas tre till sju gånger i veckan, trots fem till sex sessioner i veckan tenderar att ge de bästa resultaten för de flesta. Men buken övningar kommer att hjälpa till att stärka och tona dina muskler, kommer de inte att bränna fett runt midsection. Kombinera denna träning med kost val och andra övningar för att bränna mer fett och Visa dina muskler. Kvinnor behöver inte bli berörda växer stora bukmusklerna; såvida inte du lägger stor vikt till din ab sammandragningar, du kommer att bara tona och plattar din abs. En "sex-pack" är möjligt med Ab Rocker som kost och motion hålla fettet runt detta område låg. Män som vill växa mycket stor ab muskler bör kombinera Ab Rocker träningen med andra vägda övningar. Magen är en core muskelgrupp i kroppen, så du vill sannolik se styrka vinster på detta område påverkar din styrka i andra områden. Golfare, tennisspelare, baseballspelare och andra idrottare alla nytta av en stark kärna.