mynewspapers.net

Instruktioner för hur man monterar kryptonit EZ Mount fäste

Instruktioner för hur man monterar kryptonit EZ Mount fäste


Nästan varje hängiven cyklist är bekant med de populära kryptonit cykel låssystem. De säljer flera olika lås modeller och de kommer i olika former och storlekar. Om du är trött på att rida runt med ditt lås i ryggsäcken eller dinglande från din cykel ram, överväga att köpa EZ montera fästet. Denna lilla enhet sveper runt ett rör på din cykel ram och tillåter dig att glida din låsa in och ut av det. Fästet kommer i tre delar: ett fäste som sveper runt din cykel röret, en läderrem att lägga några skydd mellan cykel röret och montera en metallbit som glider på låset och du kan montera den på fästet.

Instruktioner

• Lås upp din Kryptonite lås och ta bort låsning baren. Håll låset så att "U" är upp och ner.

• Skjut metallbit i fästet kit till din låsa från botten. Kontrollera att spärren är vänd upp och utåt när du skjuter det på låset. Fäst den genom att dra åt inbyggda skruven med skiftnyckeln som kommer med fästet kit.

• Linda fäste bit av kit runt ett rör där du vill montera din lås. Den passar oftast bäst på röret under din plats, men oavsett var du väljer att placera det är helt upp till dig. Kontrollera att det är lättåtkomligt för glidande ditt lås i och av, och att det inte blir i vägen för din ridning.

• Glider den skyddande läder bit mellan fästet och din cykel röret och dra åt fästet på plats genom att dra remmen ändå dess utsedda springan på fästet. Eftersom detta fästet är tänkt att säkra ett 10-pund lås medan du rider, är det verkligen svårt att dra remmen genom hålet. Du kan behöva använda ett par tång för att stärka greppet när du drar.

• Använd skiftnyckeln som följde med ditt kit till åt inbyggda skruven på sidan av fästet att ytterligare förankra det. Skjut dina lås i fästet genom rada upp metall lappa på dina lås med facket på fästet och driva låsa in i fästet. Ta bort låset, trycker på quick-release avtryckaren på fästet och dra ditt lås ut av fästet.