mynewspapers.net

Instruktioner för hur du täcka en styrofoam boll med tyg att likna en kotteFlera vinter hantverk, från prydnader till kransar att hörnstenarna, göra använda av kottar, men bara för att du inte har en tall kon-producerande träd i närheten betyder inte att du måste gå miste om sådana kreativa strävanden. Med lite extra kreativitet och tid kan du mode egna kottar från styrofoam bollar och tyg skrotar för sådana vintriga hantverk.

Instruktioner

• Skär en 1/2 m (1/2 gården) bit tyg i 5 cm (2 tum) breda strimlor. Det spelar ingen roll vilken riktning du skär remsor. Skär remsor 5 cm (2 tum) i 5 cm (2 tum) fyrkanter.

• Vik alla men en av rutorna på mitten två gånger så du hamnar med 2,5 cm (1 tum) rutor med höger sida av tyget som vetter ut. Varje vikta Järntorget.

• Placera i Övik kvadrat tyg över toppen av bollen. Fäst den på plats med en flathead pin i varje hörn av torget.

• Placera en av de vikta rutorna på frigolit bollen så i hörnet av torget bildas av två invikta kanter pekar mot övre mitten av bollen överlappande kvadraten på tyget du redan uppsatt på bollen. Vikta torget är nu orienterade för att se ut som en diamant. Fästa den på plats med två flathead pins--en vänster och en höger.

• Placera en andra hopvikt tygstycke på bollen bredvid först med hörnen överlappande 6 mm (1/4 tum). Fästa smycket på plats på samma sätt som du satte upp först. Fortsätt att lägga till rutorna vikta tyget till skum boll detta sätt tills du gör det hela vägen runt till det första torget.

• Lägg till en andra rad med vikta tyg rutor till bollen överlappande nederkant halvan av den första raden. Fortsätt lägga till rader detta sätt tills du når botten av styrofoam bollen.

• Placera en sista vikta ruta längst ner på bollen till slut som täcker bollen. Säkra detta torg på plats med en enda stift genom centrum.