mynewspapers.net

Instruktioner för HP Deskjet 840C

Instruktioner för HP Deskjet 840C


HP Deskjet 840C använder bläck jet print teknik för att göra både färg och monokroma utskrifter på en mängd olika media. Du kommer att behöva installera skrivarens drivrutiner och programvara med hjälp av CD som följde med skrivaren innan du kan använda skrivaren med en dator. Skrivarfunktionerna endast en ingång område, vilket gör det lättare att driva än vissa större och mer komplexa skrivarmodeller. Du kan hantera skrivaren från datorn med hjälp av både skrivarens drivrutin fönster och Deskjet verktygslåda.

Instruktioner

• Ändra skrivarens inställningar genom att klicka på "File" överst på dokumentet du vill skriva ut, klicka på "Skriv ut". Välja 840C från droppa-ned menyn, klicka på knappen "Egenskaper" och göra önskade ändringar på var och en av flikarna i inställningsfönstret.

• Spara skrivarinställningarna genom att klicka på knappen "OK" längst ner i fönstret. Klicka på knappen "Skriv ut" för att producera utskriften med inställningar du valt.

• Fyll på papper eller andra medier i skrivaren första lyft utmatningsfacket så det pekar rakt upp. Förlänga magasinet helt från skrivaren och placera media med framsidan nedåt i facket och skjut sedan breddstödet till vänster av facket över så det når kanten av media.

• Justera eller rengöra bläckpatronerna samt skriva ut en testsida via skrivarens verktygslåda program. Klicka på datorns "Start"-ikonen och klicka på "Program" och sedan mappen "HP", sedan "HP Deskjet verktygslåda."

• Klicka på en av knapparna på välkomstskärmen för att utföra funktionen märkas på knappen. Om du behöver byta en bläckpatron, lämna skrivaren på och öppna dokumentlocket.

• Dra upp på spärren på transport när transporten har kommit till en helt stilla, sedan ta bort skrivarkassetten. Ta bort omslag från den nya patronen och placera den i vagnen, då sänka spärren och Stäng skrivarens övre luckan.