mynewspapers.net

Instruktioner för Hillary Legend Dome tält

Instruktioner för Hillary Legend Dome tält


Även om inte längre tillverkas, erbjuder Hillary Legend Dome tält stabil, pålitlig camping skydd för dem som söker ett bra tält på en budget. Leta efter detta märke och modell, ursprungligen tillverkad för Sears, på loppisar, Second hand idrottsliga varor butiker eller online-auktionswebbplatser. Hillary Legend Dome tält monterar på samma sätt som de flesta traditionella kupoltält, förlitar sig på två chock sladden tältstänger ram och polack ridge för regn fluga. Användare kan lämna tältet fristående på hårt underlag ytor eller stake det ner för stabilitet i kraftiga vindar.

Plocka och rensa platsen

Välj en campingplats som består av ännu, nivå marken tillräckligt stor för dimensionerna som tält medan en 5-foot buffert mellan kanten av tältet och någon trädgränsen, borste högen eller andra tält att undvika utlösning faror. Pitching ett tält sluttande mark orsakar campare att glida fram i tältet på natten när du sover. Boy Scout Fieldbook instruerar campare att säkerställa tält platsen är vindsidan av alla planerade lägereld eller matlagning platser. Detta undviker överdriven rök inandning eller skador i tältet tätskikt egenskaper.

Pitching huvudsakliga tält kroppen

Rensa bort alla stenar, pinnar eller borsta från tältet webbplats att undvika revor i tältet golvet eller obehagligt knölig sovande ytor. Att placera några lager av torra löv under tält golvet kuddar sovrummet. Veckla upp största tältet kroppen till en fyrkant, med genomföring ringar i alla fyra hörnen och mesh skärmen toppen vänd uppåt. Montera chock sladden tältstänger ram helt enkelt genom utspelar sig pole segment fram till varje segment lås in dess motsvarande gemensamma, att skapa två poler. Feed en av polerna genom tyget pole ärm nära fram- och höger i tältet och tryck in det genom och i ärmen av motsatsen diagonala tält corner. Sedan upprepa detta steg med den andra Polen, mata den genom ärmen på den främre och vänstra sidan och sedan genom ärmen på motsatta diagonala hörnet. När det görs korrekt, bilda tält polackerna ett X i centrum av den platta tält församlingen. Flöde metall peg bifogas ett av tält hörnen i botten av en av de ram stolpar, då långsamt bildar stången till en U-form när hon gick till motsatsen diagonala tält corner. Nu foder peg från motsatta diagonala hörnet i botten av den andra änden av den ram Polen. Upprepa processen för den andra bildruta Polen. Vid denna punkt, kommer att tältet stå upp i dess grundläggande sammansatta form. Avsluta av klippning S-klipp längs sömmarna av tältet till ram polackerna.

Fästa regn fluga

Leta upp i tältet regn fluga (en fyrkantig avsnitt av nylon) och vända den upp och ner med Hillary etiketten vänd nedåt. Skjut resa stången (en tredje och kortare pole segment som ingår i den tält kit) på plats genom att trycka ändarna av stången tätt i förstärkt tyg pocket viftar på undersidan av regn fluga. Vänds den flyga församlingen och placera den ovanpå tält kupolen så ridge stången pekar mitt tältöppningen i främre och bakre fönstret i ryggen. Fäst små S-krokar i hörnen av i farten de metall kragarna i tältet fyra hörnen att slutföra monteringen.