mynewspapers.net

Instruktioner för en rivaliserande KC elektriska rökare

Instruktioner för en rivaliserande KC elektriska rökare


Rökare koka långsamt tunna köttbitar under en längre tid, vilket ger en rik, rökig smak samtidigt som köttet. Eftersom en stor majoritet av fukt i köttet har avdunstat, kan rökt kött pågå upp till en månad från när de är färdiga. KC elektriska rökare kan också användas till stekt kött och att lägga till en skål med vatten till rökaren säkerställer att det kommer saftiga och anbud.

Instruktioner

• Ställ in din KC elektriska rökare utanför nära en korrekt jordat uttag. Använd aldrig din Rival rökare inomhus. Anslut rökarens elkabel till det närmaste eluttaget.

• Förbereda Flisen genom att blötlägga dem i vatten i minst två timmar innan du planerar att använda rökaren. Om möjligt, låta Flisen Blötlägg över natten.

• Ta bort locket på rökaren och alla rack. Dränera Flisen av överflödigt vatten och lägga ett lager av dem på långpanna. Sätt i dropplådan i långpanna över Flisen. Häll vatten i kanalen som omger droppbrickan enligt diagrammet i instruktionsboken. (Mängden vatten beror på vad du är matlagning.).

• Aktivera rökaren och justera temperaturen till den tidpunkt som anges i receptet. När maten är klar, Stäng rökaren av och koppla ur den från eluttaget. Rensa ut allt trä marker kvar i KC elektriska rökaren efter varje användning.