mynewspapers.net

Instruktioner för en hatt tillverkad i Bras

Instruktioner för en hatt tillverkad i Bras


Du kan fråga dig själv, "Varför skulle någon vilja att göra en hatt av en behå?" Det är ok. Tro det eller ej, är det vanligare än du kanske tror. Dessa BH hattar används för att öka medvetenheten om bröstcancer genom att bära dem till parader eller i stora sammankomster. De är ett favorit projekt av Red Hat Society, som är en organisation för kvinnor över 50 som uppfyller dekorativa idéer och stödja medvetenheten om frågor som bröstcancer och kvinnors hälsa.

Instruktioner

• Välj BH för projektet BH hatt och notera storleken på behån. Besök den lokala underkläder butiken eller Damernas avdelning i en klädaffär och fråga om de har skum eller kartong stöd skär som fyller displayen behåar i deras butik. Be för de vändskär som matchar storlek BH du valde för projektet. För detta hat projekt, är huvuddragen i behån inte dolda. de förstärks.

• Linda BH runt skum modell huvudet med koppar vänd utåt. "V" portion av koppar bör vara i mitten av pannan området. Säkra behån position med en säkerhetsnål, använder den också för att fästa remmarna som går runt ryggen. Detta är de enda band du inte kommer att ta bort.

• Ta bort överskjutande banden, inbegripet axelbanden, och ställ åt sidan bitar för att användas senare.

• Limma en piprensare till stadens "V" avsnitt mellan koppar av BH. Böj det högt över huvudet. Sno en andra piprensare på baksidan slutet att slutföra skelettet. Limma en piprensare till varje cup stöder där BH materialet möter stödjande kopparna. Uppåtgående båge av piprensare över toppen av huvudet och ansluta dem i ryggen för att bilda huvudet "bur."

• Limma en piprensare på undersidan av det vänstra cup där bältet att du tas bort. Sätt piprensaren i området där bältet var sydda och Varmlimma fast den på plats. Linda det runt baksidan av modell huvudet. Limma en annan piprensare på undersidan av högra cup på behån. Du kan behöva vrida piprensare till vänster och höger sida en annan längd så att den är tillräckligt lång för att nå upp och över huvudet. Vrida ändarna av röret tillsammans på toppen, och skära i slutet av den andra rör av så att det inte är för lång. Det bör bara nå runt till baksidan av modell huvudet.

• Sätt in ena änden av en piprensare i sömmen som tidigare innehöll axelremmen. Varmlimma fast piprensaren i ett tomrum och göra en båge över modell huvudet, att infoga den andra änden av piprensaren i skarv av axelremmen på andra sidan.

• Väva den befjädrade boa genom huvudet "bur" att du konstruerat med piprensare, att se till att inte skymma centrum bit BH. Dekorera på undersidan av den främre delen av behå med gnistrar, hängande pärlor, tofsar eller grannlåt.