mynewspapers.net

Instruktioner för en Dynam 6-kanals RC helikopter Airplane Flight Simulator

Instruktioner för en Dynam 6-kanals RC helikopter Airplane Flight Simulator


Dynam 6-kanals RC helikopter flygplan flygsimulator ansluts till en PC USB-port som ska användas i samband med ett RC flygsimuleringsprogram. Sex kanal handkontrollen är inställd för skevroder/roder/hiss/gasreglaget för flygplan och svans/nick/rulle/pitch reglaget för helikoptrar. De nya kanalerna som är för uppfällbara landing gear på flygplan och kollektiv pitch på helikoptrar; inte alla flight simulator program stöder dessa alternativ.

Instruktioner

• Installera din flight simulator program rekommenderar Dynam FMS (Flying Model Simulator) programvara eftersom det kan laddas från nätet gratis.

• Anslut handkontrollen till en ledig USB-port; kontakten är knappat så det kan bara infogas i rätt riktning. En röd lampa blinkar inuti USB-kontakten när du ansluter den korrekt.

• Starta flight simulator programvara. Konfigurera programvaran för att använda Dynam controller genom att välja kontroller rycka ned menyn. Den här nedrullningsbara är gemensamma för alla stora flight simulator program. Om ditt program inte har en kontroller dra ner, se manualen om hur du anger eller ändrar inställningarna för styrenheten.

• Välj analoga kontroller från menyn och sedan joystick interface från undermenyn. Detta gör att du mappa och kalibrera kontrollerna. På skärmen mappning Använd följande inställningar för flygplanets användning. rodret är kanal 4, hiss är kanal 2, skevroder är kanal 1 och spjäll är kanal 3. För helikoptrar uppsättning svansen på kanal 4, nick till kanal 2, rulla till kanal 1 och pitch kanal 3.

• Test flyga ett flygplan och helikopter om du behöver att vända någon av kontrollerna; Använd dialogrutan "Inv" på skärmen kartläggning för att återföra åtgärderna. Du kan också ange "exponentiell travel" på på skärmen mappning. Bara använda denna funktion om du redan är bekant med begreppet och har den exponentiella funktionen på din RC sändare.

• Kalibrera din Dynam controller genom att följa uppmaningen på skärmen. Kalibrera registeransvarige när du växlar från en modell till en annan.