mynewspapers.net

Instruktioner för Clairol Nice 'N lätt höjdpunkter

Instruktioner för Clairol Nice 'N lätt höjdpunkter


Höjdpunkterna i håret är en mer subtil alternativ till ändra din hårfärg alldeles. De bidrar till att föra ut den naturliga lätthet i håret eller att helt enkelt framhäva valda delar. Clairol's Nice 'N lätt belyser samling syftar till att göra håret lyfta fram lätt och roligt. Välj all-over höjdpunkter att lägga till djup till håret eller högdagrar som lätta bara upp i håret.

Instruktioner

• Bestäm vilken Clairol Nice 'N lätt belyser produkt är rätt för dig enligt hårtyp, hårfärg och typ av höjdpunkter du vill. Välj HairPainting att skapa höjdpunkter på det översta lagret av redan färgat hår, eller Välj Frost & spets permanentat för all-over höjdpunkter på permanentat hår. Frost & spets ursprungliga skapar all-over höjdpunkter på mörkbrunt till Ljusbrunt hår, och Frost & spets Creme skapar all-over höjdpunkter på medium brun till ljust blond hår.

• Kolla in Expert färg råd på Clairol's Nice 'N enkelt belysa hemsida som riktlinje att uppnå den slutliga effekten du vill uppnå. Detta diagram innehåller fyra typer av höjdpunkter: all-over höjdpunkter, ansikte-inramning höjdpunkter, crown höjdpunkter och accent tips. Det ger tips och tekniker för att uppnå varje utseende. För all-over höjdpunkter som lätta ditt hår, Använd Frost & spets med medföljande locket. För att få ansikte-inramning höjdpunkter som accentuera din ansiktsdrag och lägga värme till huden, HairPainting längs ditt hårfäste eller Använd Frost & tips med den gemensamma jordbrukspolitiken, genom att dra ut slingor bara i fronten. För kronan höjdpunkter sådan som för korta frisyrer eller lägga till dimensionen i fram- och toppen av ditt hår, Använd HairPainting på valda delar eller använda Frost & spets med locket att dra ut valda delar. För att skapa accent tips att lätta bara i ändarna av ditt hår, Använd HairPainting bara på tips, eller Frost & spets med eller utan den gemensamma jordbrukspolitiken, som omfattar bara i ändarna.

• Tvätta och torka håret innan highlighting. Använd inte några stylingprodukter, som hår ska vara rent av alla rester. Borsta eller kamma för att ta bort alla tovor innan highlighting.

• Förbered Nice 'N Easy blandningen genom att öppna den högsta Creme blekning eller högsta utveckla Creme och töm det ut i en skål eller medföljande blandning fack. Skaka den högsta Lightening aktivare och lägga till den i skål. Lägg i den högsta Creme blekning. Produkter kan variera beroende på vilken typ av Nice 'N Easy du använder. Helt enkelt öppna allt innehåll och tömma dem ute i en skål eller blandande fack. Blanda ihop med en sked tills blandningen är slät.

• Genomför en strand genom att tillämpa blandningen med färga borsten till en enda strand, som från den mörkaste delen av håret nära halsen. Täcka strand med aluminiumfolie eller lämna det som det är. Tvätta blandningen av efter 30 minuter eller längre om färgen ännu inte utvecklats. Om färgen är som önskas, och du inte har en allergisk reaktion mot produkten, du är redo att börja lyfta fram.

• Täcker axlarna med en gammal handduk eller bära gamla kläder att du inte misstycker att få fläckar på.

• Doppa den medföljande borsten i blandningen och plocka upp en liten mängd. Håll det skulle hålla en penna, och börja borsta blandningen på valda hårstråna börjar ca 1/4 tum från hårbotten. Om du använder den gemensamma jordbrukspolitiken, lägga den på och binda det i fronten. Beroende på utseende du vill uppnå, dra ut slingor från dess hål genom att placera plast krok platt mot den gemensamma jordbrukspolitiken, glider det genom ett hål och försiktigt dra det rakt ut. Dra ut slingor antingen över, bara i fronten för ansikte inramning, vid krona för krona höjdpunkter, eller över men genom färre hål för en mindre dramatisk effekt. Täcka håret i ryggen med cling film eller folie om det är längre än den gemensamma jordbrukspolitiken att skydda den från att få färgade. Doppa borsten i blandningen och applicera en liten mängd till varje drog ut strand. Stapla hår på huvudet och täck den med folie.

• Ställa in timern och vänta från 30 minuter till en timme för färgen att utveckla. Kollar på färgen efter 30 minuter, och lämna den på längre om den inte som önskat.

• Ta bort plastlocket, om du använt den, när färgen är klar. Skölja bort helt, sedan tvätta håret med schampo. Använd den medföljande Conditioning Creme och lämna på två till fem minuter. Använda fukt intensiva Conditioning Creme en gång per vecka för att hålla färg färsk. Skölj och styla håret som vanligt. Kasta ut alla resterna av Nice N' Easy, med undantag för konditionering krämer.