mynewspapers.net

Instruktioner för att ta bort en torkar Motor i en Chevy Trailblazer

Instruktioner för att ta bort en torkar Motor i en Chevy Trailblazer


Du kan berätta när vindrutetorkare motor på din Chevy Trailblazer börjar misslyckas - vindrutetorkare få långsammare och långsammare och så småningom det finns ingen makt att flytta bladen. När detta händer är det viktigt att ta bort den gamla motorn så snart som möjligt eftersom motorn inte kan repareras ekonomiskt. Skillnaden är att den bästa reparationen. För hem mekaniker är det bäst att ta bort panelen bonnet kroppen för att göra arbetet, så har du mycket lätt tillgång till engine bay och vindrutan torkare motor placering.

Ta bort motorhuven

Ta bort den Trailblazer motorhuven är lätt men du antagligen en extra uppsättning händer för att lyfta den ur vägen. Motorhuven är fäst med bultar och det finns inga svetsar att bryta. Bara öppna motorhuven och ta bort alla bultar fästa motorhuven på gångjärnen. Lämna en bult i varje gångjärn. Få någon att hålla lastrummet samtidigt som du tar bort de återstående två bultarna. När bort, lyfta motorhuven upp och ur vägen.

Ta bort blad vakt grillen

Innan du gör något, Använd två bitar maskeringstejp på vindrutan till exakt markera platsen för vila torkarna. Dessa band märken blir viktigt senare vid återmontering av vindrutetorkare och synkronisera blad till motorn och kontroll åtgärden. Alldeles intill botten av vindrutan är en plast grill som täcker luftintaget. Denna sköld är fastsatt med tre push i klipp på bil ramen. Det finns också små huvud sexkantmuttrar fästande grillen. Ta bort alla dessa. Ta bort klipp och ta bort galler. Det finns en liten slang som ansluter spolarvätska till bricka huvuden. Det finns ingen anledning att koppla ur denna och har vätska dränering på banbrytande.

Ta bort wiper blade församling

Det finns metall vakter över wiper blade bilagor till wiper kraftöverföringsaxeln. Ta bort vakterna och sedan ta bort muttrarna fästa torkarna till torkar-enheten. Du kan behöva klippa armarna lite för att bryta lös från anslutningen. Flytta torkar församlingen under torkar vätska slangen, lyft galler och ta bort församlingen.

Ta bort motorn

Vindrutetorkare motor är nu synlig. Första sak att göra är att ta bort den elektriska anslutningar. Dessa är inte lödas och kommer rätt bort. När de elektriska ledningarna kopplas, använda en hylsnyckel att ta bort alla hex huvudet bultar fästande motorn på ramen. Du kan nu ta bort motorn från banbrytande.