mynewspapers.net

Instruktioner för att göra pop-up-kort

Instruktioner för att göra pop-up-kort


Kortet är en givande hobby, särskilt när mottagaren av kortet är entusiastisk och glad om att få kortet. För att säkerställa att ditt gratulationskort alltid möts av en varm svar, ändra från den tråkiga solklart kortformat till formatet popup-kort. Pop-up-kort är lätta att göra, de kan skräddarsys för att passa alla tillfällen och de alltid innehåller det inslag av överraskning när pop-up faktiskt dyker upp, överraskande mottagaren och gnistor utrop "Wow!" och "Det är fantastiskt!" runt rummet.

Instruktioner

• Vik din kortpapp på att göra ditt kort.

• Klipp ut långa rektangulära former från en andra del av kortpapp göra din popup-står.

• Vik din popup-fönster står på mitten på längden. Vik ner en liten flik som du vill använda för limning till kortet. Den här fliken bör vika in den vikta delen så att du inte kan se den när den är limmad ned.

• Med baksidan av ditt kort på arbetsytor, öppna framsidan av kortet till ca 90 grader. Limma din står på plats med en vikt flik limmas på insidan av baksidan av kortet, andra fliken limmas på insidan av framsidan. Din monter ska se ut en miniatyr tabell sitter i kortet. Limma din andra står i områden där du vill ha dem.

• Klipp ut de objekt du vill dyka upp från extra tjockt papper du har tillgängliga. Kanske du har ritat en bukett rosor, eller du har scrapbooking tillägg som du planerar att använda i ditt kort. Du kan rita Eiffeltornet och klipp ut. Klipp ut hjärtat former från röd kartong. Vad du vill dyka upp, bara göra det och klippa det ut.

• Limma popup-objektet på framsidan av stativet. Lim popup-objekt nära basen på stativet med själva objektet dölja stativet. Nära kortet och kontrollera att du har popup-effekten som du vill med det första objektet. Lägga till din andra popup-objekt.

• Lägga till designelement med markörer och skriva ord som du vill lägga till ditt kort. Skriva dina känslor och registrera ditt kort.

• Rita och klipp ut kuvertet, sätt in kortet i kuvertet och du är redo att presentera ditt kort.