mynewspapers.net

Instruktioner för att bygga Styrofoam pyramiderna

Instruktioner för att bygga Styrofoam pyramiderna


Att bygga modellen pyramiderna är ett roligt sätt att lära sig en tidigare civilisation. Du kan göra pyramiderna från olika medier och material, och ett sätt är att använda frigolit. Bygga din egen styrofoam pyramid kan göras hemma eller i en klassrumsmiljön och kräver bara några lätt att hitta verktyg från ett hantverk butik.

Instruktioner

• Spåra en triangel på en av dina styrofoam ark som är 12 inches tall och 10 inches bred med en linjal för att säkerställa din kanter är raka. Upprepa detta steg med dina andra tre styrofoam ark.

• Klipp ut trianglar som du spåras i frigolit styrelser med din rakkniv kniv. Tejpa trianglar tillsammans för att göra en pyramid och använda tjocka maskeringstejp över anslutande kanterna för att hålla ihop. Du kan tejpa din pyramid på en stor affisch styrelse eller har den fristående på egen hand.

• Spåra fyra mer trianglar med samma storlek som din styrofoam dem på fyra stora ark medelvärdigt sandpapper. Använd en tjock svart markör för detta så att du kan tydligt se linjerna och göra tracings på släta baksidan av sandpapper. Klipp ut sandpapper trianglar.

• Ta en liten Pensla och vissa mörka bruna färgen och måla horisontella linjer ½-tums isär hela vägen ner en av din sandpapper trianglar och upprepa med de andra tre trianglarna. Låt måla torr i en timme.

• Ta en ½-tums pensel och borste ner baksidan av en av din sandpapper trianglar med några tydliga hantverk lim. Tillämpas på triangeln på en av de triangulära sidorna av styrofoam pyramiden försiktigt. Upprepa med de andra tre trianglarna.