mynewspapers.net

Instruktioner för att bygga konkreta åtgärder

Instruktioner för att bygga konkreta åtgärder


Många dagliga aktiviteter kan skada din konkreta åtgärder. Att placera vikt på kanterna av konkreta åtgärder, använda dem som arbetsyta, kan även gemensamma processen för saltning dina konkreta steg i vintern korrodera dem och få dem att verka äldre än de är. Om dina konkreta steg går att reparera, ta bort gamla och bygga nya själv. När din nya steg har slutförts, skydda dem med murverk tätningsmedel.

Instruktioner

Att göra ramen

• Bygga en Häll form av belagda virke, om du inte använder färdiga stringers för att bilda dina steg. Använd en tabell såg för att skära två likadana bitar i trappa-klev former. Gör en matchande uppsättning av trappa steg för varje steg som du önskar i din trappuppgång.

• Stärka sidan bitar med extra 2-av-4 så att de står rakt upp och ner på vardera sidan av din Häll område. Skruva fast ett bestruket 2-gånger-4 över varje trappa-klev "hylla," med en borr och gips skruvarna. Placera den färdiga ramen på plats mot den vertikala ytan.

• Borra tre jämnt fördelade hål i den vertikala ytan, under det första "steget" på ramen. Borra dessa hål 3 till 4 inches djupt. Infoga en 12-tums standard armeringsjärn i varje av dessa hål som det går.

Förbereda området

• Ta bort alla växter och gräs som växer runt den plats där din gamla stammen var, eller i området där du planerar att bygga nya. Använd en spade för att vända den bar marken för att se till att alla rötter har dragits. Vända jorden 6 inches bredare än din tilltänkta trappa på vardera sidan av området.

• Gräver hela området, med hjälp av en spade. Gräva ner 3 till 4 inches. Se till att marken är jämn och nivå över.

• Skapa fundament på vänster och höger kantar av området. Gräva ner med spaden att göra varje kant djupare än kända frost linjen. Gör inte dessa fundament bredare än spaden av skyffeln.

Hälla stegen

• Hög lappar av brutna betong (du kan använda bitar av de rivna gamla konkreta steg), stora stenar och andra murverk skräp in i de öppna områdena av Häll ramen. Ordna skräp så att de är 4 inches bort från alla kanter på ramen. Stapla inte högre än 4 inches från toppen av ramen runt dem skräp.

• Fyll första "steg" pour ramens med beredda betong, sedan nästa steg och så vidare, tills ramen är full. Låt betongen för att vila i en till två timmar tills det bara är inställt, sedan packar den försiktigt med en bit överbliven belagda timmer. Dra en metall avdragare överst på varje steg till nivå av betong.

• Arbete och slät yta av betong, med hjälp av en metall efterbehandling murslev. Använd steg spackel för att jämna insidan hörnen av varje steg, sedan jämna ut kanterna med en kantning verktyg. Tillåta åtgärderna för att bota för fem till sju dagar, sedan bort bråte form.