mynewspapers.net

Instruktioner för att bygga en tillbaka veranda

Instruktioner för att bygga en tillbaka veranda


Att bygga en tillbaka veranda kan du förbättra ditt hem bostadsyta och marknadsvärde. Det är relativt enkelt att lägga till en tillbaka veranda på nästan alla typer av struktur, eftersom det kräver bara en grundläggande plan och prisvärt material. Om du har en betongplatta eller prydnad redan på plats, detta gör det lättare att bygga en veranda. Alltid få bygglov innan du börja bygga.

Låter golv

Innan du designar verandan själv, spendera tid att få den stöd trall eller betong i formen. Du kan behöva fördjupa eller bredda ett betongfundament. Eller du kanske vill expandera prydnad för att ge golv för en större veranda som omfattar. Göra några reparationer på befintliga bas eller bygga en som är tillräckligt starka för att stödja den nya vikten. Om du är osäker, riva upp golv och bygga från grunden upp.

Detaljerade planer

Försök aldrig att bygga en veranda utan designar varje kvadrattum på papper. En veranda kommer att tillföra ett mervärde till ditt hem om det har planerat och byggt väl. Göra mycket för att mäta och rita skisser av ditt hem med en exakt design. Rutat papper bör användas för att lägga ut mellanrummet mellan inlägg och takbjälkar från olika perspektiv. Du vill bygga en veranda som förbättrar arkitekturen i ditt hus, så bygga taklutning och underhangs att smälta vad som är på plats.

Kvaliteten på material

Vilken typ av trä, räcken, steg och takmaterial kommer att påverka utformningen av verandan. Undvik att använda andra-grade virke eller återvunnet material. I stället handla förstklassiga material i annonser som finns kvar från andra projekt. Bygga inläggen från virke inte mindre än 8 inches av 8 inches att få en exklusiv titt. Brister i material kan göra veranda taket svag, också. Kör runt ditt grannskap till Visa typer av tillbaka verandor på plats.

Professionell hjälp

Bygga en veranda själv kan gå smidigt, även utan en hel del erfarenhet, om du har en bra snickare att hjälpa. Det är viktigt att skära takbjälkar och räcken på specifika vinklar och Mitren hörnen professionellt för att få ett trevligt utseende. Spendera tid på beskriver alla utförande, eftersom material kommer att kosta i princip densamma för en genomsnittlig jobb eller ett utmärkt arbete. När det gäller Snickeri, kommer att precision i kapning och montering alla bitar tillsammans resultera i ett jobb du kommer vara stolt över.

Montering av enheten

Hur du hammare och spik sektioner tillsammans är viktigt. Till exempel använda rostfritt stål naglar för att förhindra framtida rost märken på trä. Använd en spikpistol till försänkt naglar så att de inte visar på vissa ställen. Flathead naglar och flathead skruvarna ger ett bättre jobb av crafting verandan. Det är ofta lättare att köpa färdiga staket med ståndare på plats, eftersom det är svårt att få denna typ av professionellt utseende genom att bygga rails själv.

Sista handen

När du har veranda ramen säkrade på plats, återkomma ytor att använda fogtätning eller wood filler innan målning eller färgning. Hantverk tar tid, men det kommer att lägga till slutresultatet av verandan och dess värde till hela huset. Bevara några timmer PRYDNAD med primer, kvalitet färg eller fläcken och sealer. Placera inte möbler på verandan golv tills ytan har torkat i flera dagar.