mynewspapers.net

Instruktioner för att bygga en Pilates Wunda ChairPilates är en träningsform som är utformad för att stärka och återställa en kroppens balans. Pilates kan utföras med eller utan specialutrustning, men det är ofta mer fördelaktigt när det görs med en apparat anpassad efter individuella behov under träning. Wunda chair är en Pilates utrustning utnyttja våren motstånd för att hjälpa användare att bygga styrka och stretch musklerna i armar, tillbaka eller ben. Wunda stolar likna boxar kopplade till en serie av fjädrar som motsatta sidan av rutan kan intryckt eller dras ut.

Instruktioner

• Skär trä för att bilda den huvudsakliga strukturen baseras på mönster av en befintlig Wunda chair. Mät och kapa bitar för sidorna, tillbaka, bas och topp av stolen, att göra stolen storleken passar dina angivna behov.

• Anslut i borrmaskin och borra hål en 1/4-tums i från kanterna på trä bitar som du har klippt för sidorna och baksidan av stolen.

• Justera stolen, propping upp ryggen och bas trä bitar i sitt rätta läge. Sedan, skruva i skruvarna för att hålla dessa bitar på plats. Lämna utrymme för Bakst så att sidan bitar av trä kan passa ordentligt. Applicera trälim i detta utrymme, och sedan placera sidan bitar av stolen, att se till att de sitter ordentligt i förhållande till baksidan. Installera hörnet parentes i stolen på alla bildade hörn så att stolen är robust och håller ihop väl.

• Se fotstöd för stolen genom att skära några plywood och aluminium slangar, och sätta den i position vid basen av stolen. Använd skruvar för att fästa pjäsen säkert, lämnar inget utrymme för rörelse. Bifoga aluminium stöd armarna med bultarna för extra stabilitet.

• Placera fjädrar och metall klipp på undersidan av fotstödet att ge fotstöd med lämpligt motstånd. Konstruera dynan med vinyl och skum pad, mätning för att passa stolen, och kopplar den till stolen med en häftpistol.