mynewspapers.net

Instruktioner för att bygga en åttakantig MMA-bur

Instruktioner för att bygga en åttakantig MMA-bur


MMA, som är kort för Mixed Martial Arts, är en populär sport som innebär en kombination av ett antal olika stridsteknik och stilar. MMA är oftast förknippas med Ultimate Fighting Championship, i vilken två fighters strid i en åttakantig bur. Bygga en åttakantig bur kan ta tid, men är inte en svår process.

Instruktioner

• Börja genom att bygga buren, bas första struktur. Infoga ett 12-fots stålrör till en 22,5 graders 3-vägs kontakt, sedan en annan pipe, tills du har en åttakantig bas av buren.

• Konstruera den bärande konstruktionen som kommer att hålla golvet i buren genom att placera däck side-by-side i buren. Se till att de är alla samma bredd och se till att golvet är nivå.

• Bygga en Åttahörning av plywood, som bildar golvet i buren. Se till att dess diameter är 32 fot, så det passar in i buren, och varje kant Octagon mäter 12-fot 3-inches lång. Ett mätinstrument torg bidrar till att avgöra rätt vinkel på varje punkt (67,5 grader).

• Placera plywood däck och skruv i position, placera sedan skum stoppning på toppen.

• Sätt in 7-fots polacker i 3-vägs kontakterna på basen av buren att bilda stolparna. Anslut de återstående 3-vägs kontakterna på toppen av dessa stolpar och upprepa steg 1 för att skapa horisontella järnväg runt toppen av buren.

• Wrap fäktning mesh i ytterkanten av ramen, fast kopplar den upprätt till varje sida, så att den är säkert om någon faller mot den.