mynewspapers.net

Inställningen bordsspel

Inställningen bordsspel


Bordsspel inställning illustrera de lämpliga metoderna för att ange en tabell. Dessa spel kan vara användbart om du ska lära barn hur man ställer in en tabell eller om du kör en cateringbranschen. Vissa bordsspel inställning kan göras på ett riktigt bord medan andra spelas online.

Följ med

Använd två bord för att spela detta spel. Rada upp alla spela runt bordet, en till varje inställning. Starta genom att ange en plats vid bordet, inklusive plattan, silver, glas och servetten. Varje gång du gör ett objekt, placerar personen till vänster samma objekt ner. Alla runt borden placera samma objekt tills det blir tillbaka till dig. Fortsätta spela tills tabellen är helt inställt.

Utskrivbara bordstabletter

Designa och skriva ut en serie av papper bordstabletter för dina barn. Dessa tabletter bör ha placering konturer för tallrik, bestick, cup och servett. Varje barn förlägger en av bordstabletter ner på hans plats vid bordet. De ta deras inställningsobjekt till bordet och placera dem på bordstablett i rätt ordning. Ge dem små belöningar för noggrannhet, som en extra bit av efterrätt.

Formella inställningen Online spel

"Formella dukningen" är ett spel som lär dig rätt namn och placering av objekt på en formell middag. En uppsättning formella servis visas på skärmen i rätt ordning. Klicka på Start för att påbörja och klicka sedan på små blå prickar bredvid de objekt att öppna en meny. Välj rätt namn för objektet och flytta till nästa. Namnge alla objekt korrekt så snabbt som möjligt.

Tacksägelse tabellen inställningen Online spel

"Thanksgiving dukningen" är ett spel som låter dig designa din egen dukningen. Välj rum tapeten, platta form, plattan färg, silver, stommen, bord, stolar, servetter och mer. Klicka på menyerna på botten rätt att öppna en meny för varje alternativ. Välj alternativet Uppdatera skärmen omedelbart.