mynewspapers.net

Installera en dubbel diskho avloppssystemet

Installera en dubbel diskho avloppssystemet


Ett kök är inte detsamma utan dubbla handfat. Naturligtvis med två handfat avlopp finns det en bättre chans att en av dem kommer att bli igensatta. Om du förstår hur dubbla handfat avloppssystemet fungerar, blir det mindre av en huvudvärk att installera en ny. Kom bara ihåg att tillverkas av PVC sällan behöver ett par av tång för att dra åt eller Lossa muttrarna som håller rören tillsammans.

Instruktioner

Offset

• Lägga alla bitar av kit på golvet framför diskbänken skåp. Lokalisera den raka stränghållare och armbåge stränghållare. Installera armbågen till botten av diskhon som inte rada upp med avloppet kommer ut från väggen eller golvet. Dra inte åt muttern ända ännu.

• Installera denna raka stränghållare till återstående diskbänken. Nästa, installera röret som är formad som en "T." Det kommer att glida över i slutet av den raka stränghållare och ansluta till armbågen röret kommer från andra diskbänken.

• Installera "P" fällan till botten av "T." "P" fällan ansluter till en annan rak bit av röret som kommer att ansluta avloppssystemet till stuprör kommer ut från väggen eller golvet.

• Dra åt alla muttrar för hand eller genom att Linda en handduk eller en tvättlapp runt muttern att få bättre grepp. Dra inte över åt dem.

Center Set

• Installera två armbågar rören till botten av diskhon skålar. Installera dessa ungefär som du skulle göra om de var raka rör. Dra inte åt dem hela vägen ner ännu.

• Linje upp toppen av röret i form av ett "T" med två armbågar rören kommer från botten av sänkor och glida rören tillsammans. Återigen, inte dra åt muttrarna den vägen snäva ännu.

• Installera "P" fällan till botten av röret i form av en "T." Det sista röret att ansluta är den som kommer från "P" fällan leder i stuprör i väggen. Dra åt muttrarna för hand, eller Vira en handduk runt muttern för att säkra den.