mynewspapers.net

Installationsinstruktioner för 30-lb. takläggning kände papper

Installationsinstruktioner för 30-lb. takläggning kände papper


Taket kände papper som kallas också undergolvet och asfalt-mättade filt, sitter under bältros och skapar en extra vattentät barriär på taket till en byggnad. Papperet är gjort av filt som är indränkt i asfalt till göra den vattentät. Takläggning filt papper kommer i antingen 15- eller 13,6 kg. rullar och finns på de flesta byggvaruhus. Installera takläggning filt papper är en enkel uppgift, men kan vara farligt om taklinjen är särskilt brant.

Instruktioner

• Linje upp den nedre kanten av tak kände papper med den nedre kanten av taklinjen. Skjut i slutet av takläggning papperet så att det hänger över sidan av taket med 4 till 6 inches. Beroende på dina önskemål kan du installera papperet från vänster till höger eller höger till vänster.

• Passera ut rullen till en annan person som kommer att hålla den på plats. Säkra tak filt papper direkt till den underliggande plywood med en häftpistol. Placera staples i centrum av filt 6 - till 12-tums mellanrum.

• Rulla kände papperet, att hålla det i linje med nederkanten på taket och häftning i centrum när du går längs taklinjen.

• Skär filt papperet av rullen med en mattkniv när du når den motsatta sidan av taket. Låt 4 till 6 inches av överflödigt papper att hänga över sidan av taket.

• Placera pappersrullen filt över det första lagret och flytta den nedre kanten tills det överlappar det första lagret med 2 inches. Det är en linje som ligger på botten av den pappersrulle som anger 2-tum märke.

• Installera den andra rullen av takläggning kände på samma sätt som det första lagret av utspelas det och häfta det tills du når toppen av taklinjen. Högst upp i huset, vik pappret över toppen och häfta det till nedåtriktade lutningen på motsatt sida av taket.

• Flytta till andra sidan av huset och börja installera takläggning filt papper. Börjar vid den nedre kanten och arbeta dig uppåt precis som du gjorde med den första sidan.