mynewspapers.net

Inspirerande berättelser för barn som arbetar som ett Team

Inspirerande berättelser för barn som arbetar som ett Team


Litteraturen är ett enkelt sätt barn kan lära sig viktiga sociala lärdomar. Böcker med färgglada illustrationer och intressanta berättelser kan motivera och inspirera barn att lära sig värdet av att arbeta tillsammans som ett team. Det finns flera populära böcker för barn som lär dela och gruppdynamik som en integrerad aspekt av livet tillsammans.

Pumpa soppa av Helen Miller

Denna historien av Helen Miller berättar om tre vänner--anka, ekorre och katt--som gör pumpa soppa tillsammans natt efter natt. Varje vän har en särskild roll att spela i att göra soppan, men en dag anka beslutar han är trött på sin roll som den som uppviglar soppan. Han bestämmer sig för att han skulle hellre vara den vän som lägger salt istället-- och detta orsakar många problem. Det är en mycket inspirerande historia som lär barn vikten av vänskap. Denna berättelse vänder sig främst till små barn från tre år till dagis.

Största snögubben någonsin av Steven Kroll

Denna bok, fylld med färgglada illustrationer, berättar historien om Clayton och Desmond, medborgare av skivbolaget som tävlar som ett lag att vinna priset för största snögubbe. Historien berättar hur dessa två tecken Upptäck deras behov av att arbeta tillsammans för att bygga den största snoman någonsin. Steven Kroll, författaren och illustratören, har skrivit mer än 50 barnböcker. Denna bok är en rimmad historia bästa läser till barn i årskurserna 1 till 3.

Berenstain Bears och stökigt rum av Stan Berenstein

Skrivet för småbarn hela vägen till Andraklassare, lär denna Berenstain Bears bok värdefull lärdom av lagarbete som bror och syster hitta deras sovrum allt rörigt. Istället för att städa upp stökigt rum, argumentera bror och syster över vems fel det är och vem som skall göra vad. I slutet upptäcka två att arbeta tillsammans är det enda sättet för deras rum att vara ren och snygg.

Tuppen kan inte högt av Karen Rostoker-Gruber

Snabb! Vakna upp Farmer Ted! Tupp finner sig själv med ont i halsen en morgon och verkar inte kunna klämma ut sin normala "kuk-a-doodle-göra." De andra djuren på gården arbete tillsammans inte bara vakna upp Farmer Ted utan att slutföra alla gård sysslor, inklusive mjölka korna och insamling av ägg. Denna historia är både spännande och humoristiskt med många färgstarka illustrationer att hålla intresset för barnet. Barn i årskurserna K till 3 kommer att njuta av denna bok.