mynewspapers.net

Inslagning presentidéer för mat

Inslagning presentidéer för mat


När inslagning en mat gåva, välja förpackningar som ser ut precis så lockande som objekten inuti. Plocka omslagspapper, väskor och lådor att reflektera mottagarens favoritfärg eller en festlig semester nyans, som rött, grönt, guld eller silver. Få listig med dekorativa objekt att skapa en skräddarsydd presentförpackning.

Omslagspapper

Om din behandling av en nära anhörig eller vän till en box av livsmedel, såsom choklad eller gourmet gelé, Linda in den i färgglada papper. Omslagspapper med dekorativa mönster, som hjärtan eller blommor, kan du matcha en viss helg. Ett annat alternativ är att få kreativa av jazzande upp plain färgade papper. Linda en boxed jul- eller nyårsafton i festliga silver papper. Dekorera paketet genom att knyta en bred röda eller gröna sidenband i en båge runt rutan. Glida en dekorativa objekt, till exempel en kvist av röda bär eller en polkagris, in i fören Knut till slut utseendet.

Handgjorda kottar

Handgjort papper kottar är en konstnärlig och genomtänkta sätt att presentera mat gåvor, såsom inslagna godis, individuella paket gourmetkaffe och varm choklad blanda eller väskor handgjorda cookies. Rulla en bit livfullt färgade konstruktion papper till en kon former och säkra sömmen med genomskinlig tejp, sandskädda av hantverk lim eller staples. Anpassa papper färg för att matcha en viss helg, såsom pastell gula eller rosa för påsk godis gåvor, eller röd för alla hjärtans dag behandlar. Slå två hål i toppen av konen och knyt en bit av band genom dem att bilda ett handtag. Du kan dekorera konen med klistermärken, färg och stenciler eller glitterlim.

Crafty presentpåsar

Du behöver inte spendera en förmögenhet på dekorativa och festlig mat gåva påsar. Använda enkla utsmyckningar för att förvandla vardagliga bruna papperspåsar till gift-worthy fartyg. Fyll en papperspåse med en burk av handgjorda salsa, muffins, kola, choklad-omfattas pretzels eller karamell äpple. Skär toppen av papperskasse med tandning sax att skapa en dekorativ scalloped kant och vik den ner till form en flik. Skapa hål i sidan av luckan och spetsar en dekorativ grosgrain, satin eller sammet band genom dem; knyta band till en båge nedläggning. Avsluta paketet genom att säkra en gåva tagg på menyfliksområdet.