mynewspapers.net

Inredningstips för brun badrum

Inredningstips för brun badrum


Brown är en extremt mångsidig färg att dekorera runt. Det kan ta på ett sofistikerat utseende när det paras ihop med en annan neutral nyans, som elfenben eller vit, eller kan se lekfulla när paras ihop med en rosa nyans. Lägga en pop av färg till brun handdukar eller väggar genom att kombinera det med ljusblå eller korall. Lätta upp brun inredning genom att lägga till vitt mönster, som prickar och ränder. Blanda brunt med guld inslag för en rik touch.

Rika guld och ädelstenstoner

Brunt och guld skapa en överdådig inredning utseende. Välj en guld-ton vanity bord och stol för både stil och funktion. Om ditt badrum har brun matta eller plattor, Välj champagne färgade handdukar eller bruna med guld mönster. För att bryta upp guld och brunt kombinationen, lägga till juvel-tonas inredning som ett duschdraperi i en orange nyans eller en rubinröd och guld soap dish och tandborste Hållare ange.

Lekfull rosa och blått

Olika nyanser av rosa och blått kan lägga en pop av färg till brun badrum. Välj djup magenta inslag, såsom handdukar och bad mattor, lägga till en lekfull look till ett badrum med brun matta eller kakel. Köpa mjukt mauve eller rosafärgade handdukar att skapa en romantisk stämning i ditt badrum; anges en vas av nyklippt rosa rosor och orkidéer. En brun och rosa toile-mönstrad duschdraperi kommer lägga charm. En ljus blå eller turkos och brun färgkombination ger ditt badrum retro stil; Köp ett duschdraperi med vintage-inspirerade prickar i färg duo.

Sofistikerade Spa stil

Blanda choklad brun med skarpa vita element för att skapa en sofistikerad spa stil. Lägg till levande växter för en naturlig harmoniserande effekt. Komplement trägolv genom att ta en minimalistisk inställning till din inredning. Köp ett vitt duschdraperi och handdukar i ekologisk bomull. Hänga en grön växt och terrakotta krukor fyllda med vita blommor eller lavendel till lägga till en spa-liknande atmosfär i ditt badrum. Använda naturliga bruna bambu nyanser som fönster beläggningar.