mynewspapers.net

Inredningsidéer för vägg bokstäverOm du kör ut ur inredningsidéer, försöka dekorera med väggen bokstäver. Bokstäver som kommer i dekal, trä, tapeter och stencilen former kan göra dina väggar sticker ut. Med väggen bokstäver som kontaktpunkterna eller som tillbehör kommer att ge dina väggar en olika personlighet samtidigt förmedla din egen stil.

Citat och talesätt

Lägga till ord av visdom, ordstäv eller kända citat med väggen bokstäver. Rada upp bokstäverna bildar en mening eller fras. Att placera fraser på ett valv, ger på väggen ovanför fönster, ovanför köksluckor eller sänggavlar utrymmet en nostalgisk, romantiska eller humoristisk överklagande, beroende på vad meddelandet förmedlar. Skapa original fraser för att göra rummet tala dina tankar. Till exempel fungerar att sätta din familjs creed på Familjerum väggen som en påminnelse för varje medlem av familjen.

Rum personalisering

Använda väggen bokstäver för att anpassa ett rum. Exempelvis dekorera väggen i ditt barns rum med hans namn. Hängande vägg bokstäver på dörren på varje barns rum hjälper beteckna ägande av varje rum. Se syftet med varje rum genom att lägga till individanpassning med väggen bokstäver. Till exempel lämnar att placera orden "Saras hobbyrummet" inga tvivel att rummet är Saras rum för sin hobby. För mannen i huset, att placera "Bob's Man Cave" hjälper till att identifiera ett rum alla sin egen.

Dekorativa tillbehör

Väggen bokstäver är idealiska decorating tillbehör. Till exempel gör en stam med ordet "Minnen" stammen mer speciell. Det ger också en uppfattning om vad som finns inuti stammen, som kan innehålla objekt som gamla foton, resor minnen, heirloom poster eller något som kan hålla dina speciella minnen. Hängande dekal vägg bokstäver på speglar förvandlar en vanlig spegel till något med mer känsla. Välj bokstäver som är täckande med tydlig bakgrund att göra din spegel ser etsade. Frame vägg bokstäver inuti en shadowbox att använda som en etikett. Till exempel hjälper en shadowbox som innehåller en dop klänning märkt "Matthews dop" i liten vägg bokstäver till att identifiera ägande och typ av händelse. En annan användning av väggen bokstäver för dekoration märkningen hyllor eller frysdiskar som innehåller sportmemorabilia, samlarobjekt eller böcker.

Berättande

Låt dina väggar berätta historier med hjälp av väggen bokstäver. Förvandla väggarna i ditt barns rum till sidorna i en sagobok. Dekorera ditt barns rum med en favorit RIM eller saga hjälper till att förbättra ditt barns fantasi. Ett exempel på ett rim som "Humpty Dumpty satt på en vägg; Humpty Dumpty hade en stor nedgång"är ett perfekt komplement till en vägg med en målade väggmålning av Humpty Dumpty sitter på en vägg och sedan falla av väggen.