mynewspapers.net

Inredningsidéer för små restauranger

Inredningsidéer för små restauranger


När du inreder en liten restaurang, vill du uppnå en mysig och välkomnande känsla utan att det ser rörigt. När du går in i entrén, bör du se en lång och obehindrad utsikt över längden på din anläggning, vilket ger föreställningen att det finns mer utrymme än det egentligen är. Att skapa en illusion av större utrymme i din lilla restaurang bara tar lite fantasi.

Underverk av speglar

Speglar på ett långt vägg kan göra underverk i förstora utseendet på din restaurang. En solid mur av tonade spegel kakel ger illusionen att din anläggning är fördubbla sin storlek. Det kommer också att spegla ljuset som kommer att lysa upp ett litet utrymme. Färgtonen i glas kommer att skära ner på några reflexer från speglarna.

Använda taket utrymme

När du har en liten restaurang, använda taket som ett område för att visa några av din inredning. Detta kommer att föra ögat upp till taket som ger uppfattningen att din plats är mycket större än det är. Måla taket en ljus färg och dekorera genom att hänga saker i taket. För ett nautiskt tema, bifoga en åra, fiskespön och nätstrumpor till taket. För ett land tema, hänga gamla skäror, sågar och andra handhållna gård verktyg till ditt tak. Detta sätt dina väggar kommer inte att se rörigt.

Bilder för väggar

I stället för hängande stora bilder på väggarna, hänga grupperingar av små bilder som ger illusionen att ditt utrymme är större. Vita väggar med svart och bilder fungerar bra i små platser eftersom de inte är för upptagen. Föredrar du väggarna i färg gör det en ljus skugga och dekorera med bonader och bilder som är olika nyanser av denna färg. Genom att inte dra uppmärksamhet till väggarna, kan detta dämpade ser utrymmet att känna större än det egentligen är.

Dukning av färg

Med färg till det lilla utrymmet med dukar, servetter och servis. Införliva färgen på väggen inredning i ljusa dukar och servetter. Klä upp tabellerna som kontaktpunkterna i rummet fungerar bäst för en liten restaurang, plus kunderna kommer att vara entusiastisk att sitta vid sådan glamorösa dukningen.