mynewspapers.net

Inredningsidéer för ett Unisex barn sovrumEftersom småbarn är för ung för att vara delaktiga i utsmyckning, får du vara chef och plocka ut de dekorativa element som tilltalar mest för dig. Börja med att välja en färgpalett och plocka ut kompletterande färger som fungerar lika bra för en flicka eller en pojke. Gula, gröna, blues och apelsiner alla fungerar bra för icke-könsspecifika inredning. Inte vara rädd att göra utrymmet innovativa och kreativa. Mer intressant utrymmet är till dig, den mer stimulerande blir det för ditt barn.

Teman

Föreställ dig typ av teman som inspirerade dig när du var barn. Undvika att skrämma din lilla en med stora varelser eller konstiga former, men inspirera henne med en utomhus scen, en undervattensvärld eller ett solsystem. Om du inte är särskilt konstnärliga, använda schabloner för att skapa sann-till-liv djur, planeter eller träd. Du kanske också att anlita en konstnär för en minimal mängd pengar att måla några dekorativa element för att göra rummet unikt. Oavsett tema du väljer, hålla fast vid det med tema-lämplig sängkläder, mattor och möbler. Vetenskap och natur teman fungerar bra för flickor och pojkar och de uppmuntrar både att lära sig om världen utan att tänka på genus.

Möbler

En av utmaningarna med dekorera rum för barn försöker förutsäga framtiden. Oundvikligen, barnets inställningar att ändras, men du kan undvika att behöva göra helt om utrymmet genom att investera i möbler som kan växa med honom. En dubbelsäng med en rulle vakt fungerar bra för ett litet barn och det kommer fortfarande in honom i tonåren. Köksskåp och tabeller som är enkla och funktionella kommer också att fortsätta att fungera bra. Göra en enkelsäng barnvänliga genom miniatyr trappa i ljusa färger för att klättra upp. Använda begagnade möbler när han är ung och måla det att matcha rummet. Du inte ut en massa pengar och du kan helt enkelt kasta bort möblerna när han outgrows det.

Svarta tavlan färg

Svarta tavlan färg är en kreativ tillägg till alla barns rum. Det finns i en mängd färger och är lätt att tillämpa. Använda svarta tavlan färg på en hel vägg eller fästa en bildram på väggen och måla svarta tavlan inuti den. Innehåller ett stort urval av kritor i olika storlekar och färger och ditt barn uttrycka sig.

Arbetsutrymme

Skapa en mysig arbete hörn för konstprojekt, läsning eller improviserad tebjudningar. Ge ett barn-storlek bord stolar och bra belysning. Uppmuntra till läsning och att skapa med hyllor fyllda med böcker, konstnärsmaterial och fotografier. Inkludera en kork ombord för att visa din lilla en mästerverk.