mynewspapers.net

Inredningsidéer för ett land primitiva badrumIntill köket är badrummet det mest använda rummet i hemmet. Och vissa gäster är mer benägna att se ditt badrum än ditt kök. Så ska ditt badrum vara en av de bästa inredda rummen i huset. En av de enklaste stilarna att anpassa för ett badrum är primitiva land. Det är enkelt att förvandla ditt badrum i denna stil med några idéer.

Land, primitiva eller Country primitiv?

Med inredning är det lätt att bli förvirrad av etiketter "land" och "primitiva". Båda är liknande stilar. Dock åberopa primitiva delar bilden av kolonialtiden, medan landet primitiva fokuserar på pioneer livsstil. Eftersom badrummet kan vara de minsta rummet i huset, kan glesa, mindre-är-mer stil med primitiva inredning uppnås med bara några inslag. Tyger som används i primitiva inredning inkluderar vadmal eller grovt vävt tyg, som kan införlivas i duschdraperier, handdukar och fönsterbehandlingar. Om teckningen på baksidan av en wc-stolen eller i ett hörn av en räknare, bör det vara handgjorda och målade i mörkare färger.

Färger

Country primitiv färg pall ser mer åldern, som om det har spelats in av en patina. Skörden färger dominerar: pumpa, apple red, tranbär, vete och blackberry. Välj en eller två färger för väggar och accent bitar att knyta rummet tillsammans. Målade bitar är vanligen weathered, picklade eller krackelerad, så att den ursprungliga ytan syns igenom. På grund av fukt i badrum, bör målade väggar användas istället för tapeter. Om du har utrymme, kan en bedrövad, shaker paj säker dubbla som en linneskåpet.

Accenter

Accent bitar har en handgjord look. Shaker lådor och handsnidade skålar dominerar. En bunt med lådor i ett hörn eller en handsnidade skål fylld med potpurri i en accentfärg på en räknare kan uppnå en dramatisk effekt, som kan korgar som är vävda av willow med ett band i en accentfärg vävda runt handtaget. En är populär accent en stor, tenn lada stjärna som du enkelt kan hänga på en vägg. Andra metall accenter är gjord av smidesjärn. Många människor drapera en krans av konstgjorda tranbär eller blåbär över en vägg, på en räknare eller över fönsterblecket. Dessa girlander kan också vara vridna i kransar.